Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Εφηβικό , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΑΥΡΟΥ = 0-4


Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/5 στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής (χόρτο) , η ομάδα των Εφήβων ηττήθηκε από τον Αίαντα Ταύρου με 4-0.
Στη φωτογραφία ο Ρεντζής σε μια προσπάθεια του από τον αγώνα με τον Αίαντα.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΑΥΡΟΥ = 0-4 (ημίχρονο 0-2)

Ο Παναγιώτης Ρεσίτης παρέταξε τους παρακάτω :

Αρχική ενδεκάδα : ΣΓΟΥΡΟΣ-ΝΙΑΡΧΟΣ, ΚΑΨΑΛΑΣ, ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, ΡΕΝΤΖΗΣ, ΤΟΥΝΤΑΣ Γ., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αλλαγές : ΤΖΑΒΕΛΑΣ αντί Πράσινου στο 35', ΖΙΜΠΟΡΕΑΝΟΥ αντί Τοσσουνιάν στο 38', ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ αντί Τούντα Γ. στο 49', ΤΟΥΝΤΑΣ Χ. αντί Χριστόπουλου στο 54', ΚΟΚΟΖΗΣ αντί Μπαρτζώκα στο 55', ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αντί Καψάλα στο 60' και ΓΚΟΦΑΣ αντί Νικολόπουλου στο 61'.

Ο Αίαντας Ταύρου (αγωνίστηκαν και παίκτες της α' ομάδας) κυριάρχησε στο α' ημίχρονο , έβγαλε πολλές φάσεις στα καρέ του Σγούρου ( τερματοφύλακας του Παιδικού) και πέτυχε δύο τέρματα , στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είχε την κατοχή της μπάλας για τα πρώτα 20 λεπτά , δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Αίαντας στο τελευταίο τέταρτο πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, πάλι σε κόντρα επιθέσεις καθώς οι παίκτες της Αγίας Παρασκευής δεν είχαν γρήγορες επιστροφές και οι τρεις στην άμυνα (3-5-2) αντιμετώπισαν προβλήματα στις επιθέσεις από τα άκρα (ακάλυπτοι χώροι), καθώς οι παίκτες του Αίαντα ήταν αρκετά γρήγοροι.

Στο τέλος του αγώνα η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα μπορούσε να σκοράρει , αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Καραμανέας δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα (με πλασέ και κεφαλιά).

Διακρίθηκαν οι Ρεντζής ( έδωσε πολλές μάχες στο κέντρο στην προσπάθεια του για έλεγχο της κατοχής, προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι, πέρασε κάποιες μπαλιές στους επιθετικούς , σε κάποιες περιπτώσεις όμως πρέπει να είναι πιο απλός στο παιχνίδι του) και ο Τζαβέλας (μπήκε πολύ 'ζεστός' στο παιχνίδι , κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και ήταν απλός στο παιχνίδι του , μοιράζοντας σωστά την μπάλα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού). Καλές αποκρούσεις είχε και ο Σγουρός , με ευθύνη σε κάποια τέρματα.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς η SANTA δεν ήταν καλή σήμερα αμυντικά , δεν είχε 'τρεξίματα' στο παιχνίδι της και οι γραμμές φάνηκαν ασύνδετες μεταξύ τους. Έλειψε η μεταβίβαση από τους χαφ προς την επίθεση αλλά και οι μεγάλες μεταβιβάσεις από την άμυνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha mporousate na valete oles tis foto pou exete?se ena album kai na vlepoume?olo ton ilikion.....

SANTA ACADEMY είπε...

Πολλές φωτογραφίες από όλα τα τμήματα των Ακαδημιών μπαίνουν σε άλμπουμ και σύντομα θα μπορείτε όλοι να τις βλέπετε....Θα ανακοινώσουμε την διεύθυνση σύντομα