Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Παίδες , ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 5-1


Στη δεξιά φωτογραφία , η αμυντική διάταξη της Αγίας Παρασκευής σε εκτέλεση κόρνερ του Παναθηναϊκού
Στην αριστερή φωτογραφία διακρίνεται ο Γκόφας (6) σε μια επιθετική προσπάθεια του από τον αγώνα.






Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ (14η) , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ηττήθηκε με 5-1 από τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 5-1 (ημίχρονο 2-0)

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις παρακάτω συνθέσεις τον αγώνα (διαιτητής ο Γιάννης Φορτωμάς , γιατρός ο Δημήτρης Τσεβάς) :

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπονητής Σπύρος Μαραγκός)
Αρχική ενδεκάδα : ΚΑΡΛΟΓΛΑΝΗΣ, ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΗΣ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ΚΩΣΤΑΛΑΣ, ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΚΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΠΑΡΤΑΛΗΣ
Αναπληρωματικοί : ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΟΣ, ΓΚΙΟΚΑΣ, ΜΥΡΣΙΝΑΣ, ΜΥΡΘΙΑΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Νίκος Λεβαντίνος)
Αρχική ενδεκάδα : ΣΓΟΥΡΟΣ-ΝΙΑΡΧΟΣ, ΛΑΜΠΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΓΑΡΟΥΝΙΑΤΗΣ, ΓΚΟΦΑΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ, ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΟΤΗΣ, ΦΛΩΡΟΣ Β.
Αναπληρωματικοί : ΤΣΙΡΩΖΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΖΟΥΛΙΔΗΣ, ΣΒΑΡΝΑΣ, ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ
Το γκολ της τιμής για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πέτυχε ο Γκόφας με φάουλ , κάνοντας το 5-1.

Διακρίθηκαν οι Γκόφας (για την αγωνιστικότητα του και την επιθετική διάθεση αλλά υστέρησε στα αμυντικά καθήκοντα καθώς δεν είχε καθόλου επιστροφές σε όλο τον αγώνα) και Σγουρός ( παρότι δέχθηκε 5 τέρματα, έκανε πολλές ακόμα σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα).

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων και στα δύο ημίχρονα, με την Αγία Παρασκευή να έχει δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Μπότη στο α' ημίχρονο να πετύχει κάποιο τέρμα. Και στις δύο περιπτώσεις ο Μπότης έφυγε στην κόντρα μόνος του , στην πρώτη πρόλαβε με έξοδο ο Καρλογλάνης και απέκρουσε με τα πόδια , ενώ στην δεύτερη φάση ο Μπότης σούταρε βεβιασμένα πάνω στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.
Στην επανάληψη η SANTA είχε δύο φάσεις με δύο φάουλ του Γκόφα. Το πρώτο βρήκε στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού και κατέληξε άουτ. Το δεύτερο φάουλ εκτελέστηκε από αριστερά μέσα στην περιοχή , αρκετοί παίκτες βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας χωρίς να έχουν επαφή μαζί της και τελικά αυτή κατέληξε στο τέρμα ξεγελώντας τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο , ο Παναθηναϊκός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο β' ημίχρονο , με την Αγία Παρασκευή να προσπαθεί αμυντικά αλλά να είναι εντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Η ομάδα έδειξε ότι δεν έχει 'τρεξίματα' και υστερεί στην ατομική και υποομαδική αμυντική τακτική (λάθος ή ανύπαρκτο μαρκάρισμα αντιπάλων). Επιθετικά οι χαφ δεν ανεβαίνουν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα η ομάδα να προσπαθεί με μακρινές μπάλες να δώσει την ευκαιρία στον ταχύτατο Μπότη να σκοράρει.
Σε αυτά τα παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους , 'φαίνονται' οι αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στην προπόνηση , σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

2 σχόλια:

jonnas είπε...

μετρια στο πρωτο,κακη στο δευτερο

Ανώνυμος είπε...

afou den exoun omada 4 pextes paizoun mono..fisilogiko afou kourastikan na einai kakoi afou den pairnoun apo kanenan allo voithia kai prospathoun na sikonoun olo to varos moni tous..poso na antexoun???