Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Παίδες , ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 20:30 , την Τρίτη 14/4/2009 στα Γλυκά Νερά , η τοπική ομάδα επιβλήθηκε του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με σκορ 4-2.

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ = 4-2 (ημίχρονο 2-2)

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ παρουσιάστηκε με 9 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο καθώς τραυματισμοί και ταξίδια λόγο των εορτών δεν επέτρεψαν την συμπλήρωση 18άδας.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι : ΣΓΟΥΡΟΣ-ΝΙΑΡΧΟΣ, ΠΑΡΓΑΝΑΣ, ΜΠΟΤΗΣ, ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ?,?

Ο Μπότης (στην φωτογραφία) με ατομική ενέργεια σε κόντρα επίθεση έκανε με σουτ πλασέ το 0-1 στο 12', τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ισοφάρισαν σε 1-1 στο 18' και έκαναν το 2-1 στο 26' , με τον Μπότη να ξανασκοράρει με πανομοιότυπο τρόπο (τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα σε αντεπίθεση) και να κάνει το 2-2 στο 31'.
Στην επανάληψη τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ κατάφεραν να πετύχουν δύο ακόμη τέρματα , στο 49' με σουτ έξω από την περιοχή ( κακή τοποθέτηση του Σγουρού ) και με μια 'λόμπα' στο 64' μέσα από την περιοχή (αδράνησε όλη η άμυνα της Αγίας Παρασκευής καθώς κανένας δεν πήγε προς την μπάλα και ο Σγουρός ήταν λίγο έξω από τα δοκάρια του).
Γενικά έγινε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες , σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο , με τα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ειδικά στο δεύτερο μέρος να έχουν καλή κυκλοφορία μπάλας και κατοχή στο χώρο του κέντρου και να 'βγαίνουν' άριστα στην επίθεση (κυρίως από δεξιά) δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα της Αγίας Παρασκευής.
Κορυφαίος της Αγίας Παρασκευής ο Μιχαηλίδης σε θέση στόπερ , 'καθάρισε' πολλές φάσεις , έχοντας σωστές τοποθετήσεις και ταχύτητα στην αντίδραση του. Δέχθηκε πολλές επιθέσεις αλλά ήταν πάντα σωστός και δεν του πέρασε αντίπαλος κάποια φάση.
Προσπάθησαν στο χώρο του κέντρου οι Ανδριόπουλος , Πανάγου και Μπιθημήτρης,
έδωσαν μάχες, δεν ήταν όμως ουσιαστικοί και απλοί στο παιχνίδι τους , σε ένα 'βαρύ' γήπεδο.
Ο Σγουρός είχε καλή παρουσία στο σύνολο, σε δύο όμως περιπτώσεις (γκολ β' ημιχρόνου) είχε λάθος τοποθετήσεις ως προς την θέση και την απόσταση, βρέθηκε σε κακή ισορροπία και δεν ήταν έγκαιρα έτοιμος για να δεχθεί το σουτ του αντιπάλου. Σίγουρα είναι ένας τερματοφύλακας με πλούσιο ταλέντο , που θα βελτιωθεί αφάνταστα, εάν του προσφερθεί ατομική-εξιδικευμένη προπόνηση για την θέση του τερματοφύλακα και μάθει τις βασικές-θεμελιώδεις αρχές της θέσης.
Ο Μπότης έδειξε για άλλη μια φορά ότι διαθέτει ταχύτητα , εκρηκτικότητα και σήμερα κατάφερε να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο ίδιος.
Το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο , επόμενη συνάντηση του τμήματος στην προπόνηση της Τρίτης 21/4/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: