Κυριακή 26 Απριλίου 2009

JUNIOR'S , ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 0-0


Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις, η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, με την ομάδα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ακαδημιών της ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ.


ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 0-0

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν μπροστά στον διαιτητή Γιάννη Φορτωμά , με τις εξής συνθέσεις (γιατρός του αγώνα ο Νίκος Κυριακού)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αρχική ομάδα (9 παίκτες) : ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΑΝΟΣ, ΣΙΑΦΛΑΣ, ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, ΔΑΛΕΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ (αρχηγός), ΣΤΡΟΥΖΟΣ, ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΙΔΑΣ

Αναπληρωματικοί : ΜΠΑΣΑ, ΜΠΟΣΔΑΣ, ΓΚΙΓΚΑΠΕΠΠΑΣ και ΡΑΠΤΗΣ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Άμπος Θεόδωρος)

Αρχική ομάδα (9 παίκτες) : Καλλίθρακας Νίκος (τερματοφύλακας), Δρόσος Όμηρος(αρχηγός), Αλεξάκης Στέλιος, Μπερτζελέτος Παναγιώτης, Κουκοβίνης Ηλίας, Βαλουξής Σπύρος, Αναστασόπουλος Ερρίκος, Μπίρταχας Νίκος, Κόσαρης Στέλιος

Αναπληρωματικοί : Φωτογιάννης Χάρης, Παπαδόγιαννης Βασίλης, Δεκάζος Βαγγέλης, Κουμάνταρος Χάρης, Καλλίθρακας Παναγιώτης, Τσολαρίδης Ηλίας, Χουτόπουλος Λάμπρος, Γεωργακάς Δημήτρης και Τσιομπανούδης Μάριος

Αλλαγές : Τσιομπανούδης αντί Μπίρταχα στο 17', Χουτόπουλος αντί Αλεξάκη στο 26', Καλλίθρακας Π. αντί Αναστασόπουλου στο 29', Γεωργακάς αντί Κουκοβίνη στο 31', Φωτογιάννης αντί Βαλουξή στο 32', Τσολαρίδης αντί Γεωργακά στο 38' (λόγο τραυματισμού), Κουμάνταρος αντί Μπερτζελέτου στο 39', Παπαδόγιαννης αντί Τσιομπανούδη στο 40' και Δεκάζος αντί Κόσαρη στο 40'.

Διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Τσιομπανούδης, Κόσαρης, Κουκοβίνης, ενώ όλα τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Ευκαιρίες : Διπλό δοκάρι είχε η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με τον Τσιομπανούδη στο 37' , στην ίδια φάση, καθώς το σουτ του βρήκε πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Χρονόπουλου και στη συνέχεια στο δεξί δοκάρι. Ο Τσιομπανούδης βρέθηκε άλλες δύο φορές κοντά στην επιτυχία τέρματος αλλά τα σουτ του δεν βρήκαν στόχο. Το ΧΑΛΑΝΔΡΙ είχε ένα καλό σουτ στο 32' αλλά απέκρουσε με έξοδο ο Καλλίθρακας και βρέθηκε κοντά στην επιτυχία τέρματος στην κόντρα στο 35' αλλά ο Χουτόπουλος πρόλαβε τον αντίπαλο με ωραία προσπάθεια και απέκρουσε σε πλάγιο άουτ.

Το παιχίδι ήταν μοιρασμένο με το ΧΑΛΑΝΔΡΙ να είναι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο αλλά την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να έχει ολοκληρωτικά την κατοχή μπάλας στο β' ημίχρονο και να δημιουργεί αρκετές φάσεις στην περιοχή του Χρονόπουλου.

Επόμενο παιχνίδι για τους JUNIOR'S με την ΚΟΡΩΝΙΔΑ για την 2η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: