Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Μπότης Γιώργος , πρόσκληση Μικτή Νέων ΕΠΣΑ


Ο Γιώργος Μπότης , επιθετικός της ομάδας Παίδων (1994) του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κλήθηκε να λάβει μέρος στις προπονήσεις της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ. Ο Γιώργος έχει πολλές διακρίσεις στο πρωτάθλημα Παίδων που συμμετέχει η ομάδα μας πετυχαίνοντας πολλά και όμορφα γκολ.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν της πρώτης ευκαιρίας και είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος θα έχει πολλές ευκαιρίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς το αξίζει, αφού διακρίνεται για το ταλέντο του αλλά και το ήθος του!! Μπράβο Γιώργο , καλή επιτυχία από όλους μας.

ανάρτηση από SANTA ACADEMY



Την ΤΡΙΤΗ 28/4/2009 και ώρα 17.00 καλούνται στο γήπεδο ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, οι παρακάτω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες 1994) με αθλητική λευκή περιβολή, (άσπρο σορτσάκι , άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες).

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΚΑΛΛΙΘΕΑ), ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ , ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ ),
ΓΚΙΜΟΥΣΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΓΚΑΓΚΑΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ.),
ΜΑΥΡΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΗΣ(ΠΑΟ), ΧΙΟΣ (ΧΑΪΔΑΡΙ),
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ (ΚΟΡΩΝΙΔΑ), ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΣ (ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ),
ΓΡΟΝΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(ΑΕΚ), ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΟΣ (ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ),ΛΑΖΟΣ (ΑΤΤΑΛΟΣ), ΧΑΤΗΡΑΣ, ΧΙΩΤΟΓΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΑΤΗΣΙΑ),
ΠΑΓΙΔΑΣ, ΜΠΛΑΝΗΣ (ΠΑΝΘΗΣΕΙΑΚΟΣ), ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, ΣΚΟΥΛΑΣ (Ν. ΙΩΝΙΑ),
ΠΑΠΑΧΕΙΜΩΝΑΣ (ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ), ΖΑΧΑΡΗΣ (ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ), ΚΑΓΙΩΡΓΗΣ (ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ), ΣΠΑΝΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), ΜΠΟΤΗΣ (ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ (ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ),ΚΟΥΝΕΤΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), ΜΑΚΡΗΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ 2004).
ανάρτηση από http://www.epsathinon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: