Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Εφηβικό 1 , ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1-0


Το Σάββατο 24/01/2009 , στις 14:45 και στο γήπεδο Ταύρου Β' ( Χ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ) , η ομάδα των εφήβων (1) αντιμετώπισε την αντίστοιχη του ΦΩΣΤΗΡΑ για το πρωτάθλημα των ΠΑΕ Β' Γ' Εθνικής Κατηγορίας .

Το τελικό 1-0 υπέρ του ΦΩΣΤΗΡΑ αδικεί την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα εάν οι παίκτες ήταν πιο ουσιστικοί στην τελική προσπάθεια.

Επιλέξτε την εικόνα δίπλα για να δείτε όλο το φύλλο αγώνα , συνθέσεις , αλλαγές , σκόρερς

Σύνθεση ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ :
Προπονητής : Ρεσίτης Παναγιώτης
1. Μουτεβέλης Νίκος 2. Μπαρτζώκας Κώστας 3. Καψάλας Γιάννης 4. Χριστόπουλος Νίκος 5. Στασινόπουλος Στέφανος-Γιώργος 6. Ρεντζής Αλέξανδρος 7. Τοσσουνιάν Δανιήλ 8. Ζιμπορεάνου Μάριαν 9. Στρατής Κων/νος 10. Καρατζάκος Μιχάλης 11. Καραμανέας Ηλίας
12. Τούντας Γιώργος 13. Τούντας Χρήστος 14. Κοκόζης Φίλιππος Ανδρέας
Περιγραφή :
Στο πρώτο ημίχρονο η SANTA ήταν αυτή που δημιούργησε τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους ΣΤΡΑΤΗ , ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ και ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση. Οι παίκτες της Αγίας Παρασκευής κέρδισαν την μάχη στην μεσαία γραμμή , πίεσαν την αντίπαλη ομάδα , αλλά περιορίστηκαν σε άστοχες εκτελέσεις απ'ευθείας φάουλ , σε μακρινά σουτ και 'γεμίσματα' στην περιοχή που δεν είχαν ουσιαστική κατάληξη.

Η ομάδα φάνηκε ότι λειτουργεί αρκετά καλά στον αμυντικό τομέα , οι παίκτες κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μάχες , είχαν σωστή αλληλοκάλυψη , οι γραμμές των χαφ και των αμυντικών είχαν σωστή απόσταση και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες .

Επιθετικά φάνηκε ότι ο ΣΤΡΑΤΗΣ ήταν απελπιστικά μόνος του , καθώς οι χαφ προσπάθησαν με μακρινές κυρίως μπαλιές να δημιουργήσουν ευκαιρίες και δεν πλαισίωναν τους δύο επιθετικούς. Η ομάδα δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας , δεν εκμεταλεύτηκε το πλάτος στην επίθεση ειδικά από αριστερά που ο ΜΑΡΙΟΣ ΖΙΜΠΟΡΕΑΝΟΥ φάνηκε ότι ήταν σε καλή μέρα στο α' ημίχρονο. Οι δύο επιθετικοί δεν ήταν κινητικοί ( δεν δημιουργήθηκαν κενοί χώροι) με αποτέλεσμα οι προσπάθειες όλες να γίνουν από τον κεντρικό άξονα (με τον ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ να παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες ) εκεί όπου οι παίκτες του ΦΩΣΤΗΡΑ είχαν καλή συγκέντρωση. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-0.

Στην επανάληψη η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα . Στο 50' ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΣΙΤΗΣ αντικατέστησε τον ΖΙΜΠΟΥΡΕΑΝΟΥ (φάνηκε κουρασμένος) με τον ΤΟΥΝΤΑ Γ. και δέκα λεπτά αργότερα στο 60' , στην μοναδική αδράνεια της άμυνάς μας , σε μια μακρινή μπαλιά ο αντίπαλος επιθετικός έφυγε μόνος από δεξιά , ο ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ πραγματοποίησε έξοδο αλλά δεν κατάφερε να ανακόψει τον επιθετικό που τον τρίπλαρε με επιτυχία και σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους . Ένα γκολ που τελικά έκρινε την συνάντηση.

Η Αγία Παρασκευή προσπάθησε μετά το γκολ να ισοφαρίσει , δεν δημιούργησε όμως κλασικές ευκαιρίες . Μοναδική καλή στιγμή αυτή του ΣΤΡΑΤΗ , ο οποίος βρέθηκε μόνος από δεξιά μέσα στην περιοχή , με πλάτη στο τέρμα , προσπάθησε με γυριστό απ΄ευθείας να σουτάρει αλλά ήταν άστοχος . Στο 63' ο ΚΟΚΟΖΗΣ αντικατέστησε τον ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ και στο 69' ο ΤΟΥΝΤΑΣ πήρε την θέση του ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ. Από το 70' και μετά φάνηκε κάποια κούραση στους ΡΕΝΤΖΗ , ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ και ΚΑΡΑΤΖΑΚΟ και έτσι δεν πιέστηκαν σημαντικά οι αντίπαλοι μέχρι την λήξη του αγώνα .
Διακρίθηκαν ιδιαίτερα για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΖΙΜΠΟΥΡΕΑΝΟΥ , ΚΑΨΑΛΑΣ , ΡΕΝΤΖΗΣ , ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ και ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Η διαιτησία των κκ ΡΑΛΛΗ - ΣΙΦΙΝΟΥ - ΒΑΣΙΛΑΚΗ με πάρα πολλά λάθη σε όλη την διάρκεια του αγώνα , σε ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι , χωρίς αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και δύσκολες φάσεις . Λάθη που εκνεύρισαν τους παίκτες αλλά και τους προπονητές των δύο ομάδων .

Την ομάδα μας συνόδευσε εμ μέρους της Διοίκησης ο αναπλ. Γενικός Αρχηγός , Γιαννόγλου Γιάννης καθώς και φίλαθλοι - γονείς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: