Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Τμήματα και Προπονητές των Ακαδημιών ΑΟΑΠ


Αγαπητοί φίλοι , θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ καθώς και τους σημερινούς προπονητές μας.

Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , η θρυλική μας 'SANTA' όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι , διατηρεί συνολικά σήμερα 10 τμήματα ποδοσφαίρου σε όλες τις ηλικίες από 5 ετών μέχρι και 18 ετών.

Ξεκινάμε από την ηλικία των 5-6 ετών , τα ονομαζόμενα 'σαλιγκαράκια' μας . Είναι παιδιά γεννημένα το 2003 και 2004 , με προπονητή τον κ. Θεόδωρο Άμπο.

Η επόμενη ηλικιακά κατηγορία είναι παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002-2003 , τα ονομαζόμενα ' χελωνάκια ' , με προπονητή τον κ. Δημήτρη Παναγόπουλο.

Ακολουθούν δύο τμήματα , proJUNIORS 1 + 2 , με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000-2001 και προπονητή τον κ. Δημήτρη Παναγόπουλο.

Στη συνέχεια λειτουργούν δύο τμήματα , JUNIORS 1 + 2 , με παιδιά γεννημένα το 1998-1999 και προπονητή τον κ. Θεόδωρο Άμπο.

Το επόμενο τμήμα μας είναι οι παμπαίδες , παιδιά του 1996-1997 και προπονητή τον κ. Βαγγέλη Κεχρή.

Ακολουθούν δύο τμήματα παίδων (1+2) , με παιδιά που έχουν γεννηθεί 1994-1995 και προπονητή τον κ. Νίκο Λεβαντίνο.

Τέλος η ομάδα του εφηβικού μας , η 'μεγάλη' μας παρέα , με παιδιά του 1991 και μετά και προπονητή τον κ. Παναγιώτη Ρεσίτη.

Υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών είναι ο κ. Ανδριόπουλος Κώστας.

Συνολικά στις ακαδημίες του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ αθλούνται συστηματικά σήμερα 205 παιδιά .

Σε μια εποχή που οι λεγόμενες 'αλάνες' δεν υπάρχουν πια , ο σύλλογος μας , οδηγεί την νεολαία της περιοχής 'μέσα' στον αθλητισμό , δημιουργώντας νέους αθλητές και προάγοντας το πνεύμα του αθλητισμού μακριά από σκοπιμότητες . Σίγουρα η προσπάθεια είναι δύσκολη και τα προβλήματα αρκετά , αλλά υπάρχει εκ μέρους μας πίστη , αγάπη και όραμα . Άλλωστε το ταξίδι μετράει , όπως λένε οι 'σοφότεροι' και όχι ο προορισμός . Σε αυτό το ΄ταξίδι' ,
σας θέλουμε δίπλα μας . Ας ευχαριστηθούμε όμως πάνω απ' όλα το ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!





Δεν υπάρχουν σχόλια: