Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

prοJUNIORS 1 , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ 5 - 1


Το Σάββατο 31/1/2009 , στις 13:30 , η ομάδα των preJUNIORS 1 του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , με προπονητή τον Δημήτρη Παναγόπουλο , αντιμετώπισε την ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Νέας Μάκρης , την οποία και κέρδισε με σκορ 5 - 1 (ημίχρονο 2-1).

ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ = 5 - 1

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από συνεχή έντονη βροχόπτωση , κάτι που όμως δεν εμπόδισε τους 'μικρούς' και των δύο ομάδων να ευχαριστηθούν το παιχνίδι στο υπέροχο πλαστικό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Η ομάδα μας φάνηκε πιο έτοιμη και κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα. Θεατές ήταν αρκετοί γονείς που αψήφησαν την βροχή και 'έζησαν' έντονα το παιχνίδι.

Για την ΣΑΝΤΑ αγωνίστηκαν οι : ΓΙΩΡΙ Σπύρος, ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Αντώνης, ΚΟΤΡΟΖΟΣ Χάρης, ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ Ανδρέας, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ Παναγιώτης, ΚΟΥΤΣΙΑΣ Γιώργος, ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ Αναστάσης, ΦΟΥΝΤΑΣ Κανέλλος και ΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης.

Σκόραραν οι : Μαλανδρής Α. 3 γκολ και οι Κούτσιας Γ. , Χουτόπουλος Β. από 1 γκολ

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή της Αγίας Παρασκευής καθώς και στους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την Νέα Μάκρη που παρά την μεγάλη βροχόπτωση έδωσαν το παρόν και διεξήχθη το παιχνίδι. Τα εύσημα στον διαιτητή και την γιατρό του αγώνα.

2 σχόλια:

Μύρων είπε...

Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή.

Πότε θα χάσουν και κανένα παιχνίδι;

Ανώνυμος είπε...

bravo sta nea talenta.Elpizw kapote kapoia apo auta na paiksoun kai se megales elllinikes omades kai stin ethiniki mas omada pou exei anagi apo nea talenta.kai oso anafora gia ton vasikali xoutopoulos na mas kanei iperifanous paizwntas kapote stin omada tis AEK. OLGA SEGA LOUTRAKI KORINTHIAS