Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΛΟΥΚΙΝΑΣ , ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ σκηνή 2.......



Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι - σε διάστημα δύο ημερών - η Εθνική ομάδα Νέων νίκησε τον Αθηναϊκό 4-1. Τα παιχνίδια προετοιμασίας πραγματοποιούνται ενόψει των αγώνων της ενδιάμεσης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2009.

Ο Γιάννης Λουκίνας ( ποδοσφαιριστής της Αγίας Παρασκευής ) είχε ακόμα μια συμμετοχή με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδος και το άσπρο-μπλε με το εθνόσημο φαίνεται ό,τι του ταιριάζει.

Οι σκόρερς της εθνικής μας ομάδας ήταν οι Καλτσάς (17΄), Ματσούκας (50΄), Καραβίδας (60΄) και Τοπούζης (70΄). Ο προπονητής της Εθνικής Αλέξης Αλεξίου επέλεξε για το παιχνίδι τις παρακάτω δύο ενδεκάδες :

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

(α΄ ημίχρονο): Γουναρίδης, Καλτσάς, Οικονομόπουλος, Κάτσικας, Καραπέτσας, Αβραμόπουλος, Παυλίδης, Νικλητσιώτης, Βασιλείου, Μαρουκάκης, Λουκίνας

(β΄ ημίχρονο): Θεοδωρόπουλος, Παληγιώργος, Λαμπρόπουλος, Κάτσικας, Σκόνδρας, Γκέντζογλου, Ταχτσίδης, Ματσούκας, Καραβίδας, Ντεκίδης, Τοπούζης

Μετά το τέλος του αγώνα , ο Αλέξης Αλεξίου δήλωσε πως είναι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στα δύο αυτά παιχνίδια , πως θα διορθωθούν τα όποια λάθη μέσα από την δουλειά και πως η ομάδα έχει ομοιογένεια , σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και φαίνεται ότι και οι νέοι παίκτες που κλήθηκαν σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στους αγώνες που θα ακολουθήσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: