Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Παίδες,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝ.- ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-0

'Δείξαμε χαρακτήρα' - Δυναμική εμφάνιση των παίδων


Σάββατο 17/1/2009 , Γήπεδο Χρυσούπολης , ώρα 17:30

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της Ένωσης Αθηνών η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ . Οι παίκτες έδωσαν μεγάλη μάχη , σε ένα παιχνίδι που τους ικανοποίησε όλους για τον ρυθμό του , την ένταση , την εναλλαγή φάσεων αλλά και την ποιότητα των 'μικρών' ποδοσφαιριστών. Στον όμιλο της SANTA συμμετέχουν επίσης οι ομάδες παίδων της ΑΕΚ , του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ , του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ , του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και του ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ = 1 - 0



ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ



1. ΣΓΟΥΡΟΣ 3. ΚΑΡΛΟΤΤΙ 4. ΖΑΝΙΑΣ 5. ΓΑΡΟΥΝΙΑΤΗΣ 6. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ 7. ΠΑΝΑΓΟΥ 8. ΓΚΟΦΑΣ 9. ΜΠΟΤΗΣ 10. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ 16. ΜΠΙΘΙΜΙΤΡΗΣ 17. ΛΑΜΠΟΣ


Αναπλωρωματικοί

12. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 13. ΦΛΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 14. ΦΛΩΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 15. ΑΝΤΖΟΥΛΙΔΗΣ

Οι παίδες του Νίκου Λεβαντίνου , υπό τις οδηγίες σήμερα του Παναγιώτη Ρεσίτη 'μπήκαν' πολύ δυνατά στον αγώνα παίζοντας αρχικά με 1-3-5-2 στην ανάπτυξη , που γινόταν 1-3-6-1 στην αμυντική ομαδική τακτική , σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ατρομήτου . Μάλιστα η Αγία Παρασκευή στα πρώτα λεπτά του α' ημιχρόνου αν και δέχτηκε πίεση -κυρίως από στημένες φάσεις- ήταν αυτή που έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ με τον Μπότη και τον Καλαβρυτινό. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος προσπάθησε με επιθέσεις από τα άκρα (κυρίως από αριστερά) να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Σγούρου , κέρδισε το ψηλό παιχνίδι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής αλλά οι προσπάθειες στάθηκαν άκαρπες. Το παιχνίδι στο α' ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με αρκετά πειθαρχημένους αμυντικά τους 'μικρούς' της SANTA οι οποίοι δεν άφησαν περιθώρια για παιχνίδι στους αντιπάλους . Στο διάστημα αυτό διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Γκόφας , Καλαβρυτινός , Ανδριόπουλος , Ζανιάς , Γαρουνιάτης και Μπιθιμήτρης. Δύο λεπτά πριν την λήξη του α' ημιχρόνου ( στο 33') σε μια συρτή σέντρα από αριστερά , η μπάλα πέρασε από την αμυντική διάταξη της Αγίας Παρασκευής και ο αντίπαλος επιθετικός κατάφερε με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον αρκετά σταθερό Σγούρο και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στα πρώτα 15 λεπτά του β' ημιχρόνου η κατάσταση παρέμεινε μοιρασμένη , με την Αγία Παρασκευή να χάνει κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Μπότη σε μια προσωπική προσπάθεια αντεπίθεσης από τον άξονα. Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε με πλασέ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ. Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής χρησιμοποίησε από τις αρχές του β' ημιχρόνου όλους τους αναπληρωματικούς παίκτες του , καλύπτοντας κάποια αμυντικά κενά του α' μέρους . Μετά το 20' της επανάληψης ο Ατρόμητος έδειξε ότι διαθέτει πλήρη ομάδα , πραγματοποίησε και τις επτά αλλαγές του , πίεσε σημαντικά την εστία της Αγίας Παρασκευής , δημιούργησε ευκαιρίες μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς οι παίκτες του φάνηκαν 'νευρικοί' στην τελική προσπάθεια. Στα θετικά του αγώνα για την Αγία Παρασκευή είναι το πάθος όλων των παικτών , η διάθεση τους για διάκριση και τα συγχαρητήρια που απέσπασαν από τους αντιπάλους προπονητές . Η διαιτησία κρίνεται δίκαιη . Την ομάδα συνόδευσαν εκ μέρους της διοίκησης ο Γιάννης Γιαννόγλου ( α' αναπλ. Γενικός Αρχηγός) καθώς και γονείς των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: