Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Εφηβικό , ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 0-2


Το Σάββατο 14/3/2009 και για την 4η αγωνιστική του τουρνουά ΝΕΩΝ της ΕΠΣΑ , η ομάδα των Εφήβων της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κέρδισε την ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με 2-0.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ = 2-0

Η ομάδα μας ξεκίνησε με 3-5-2 , τον Μουτεβελή κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Μπαρτζώκα , αριστερά τον Κοκόζη και στο κέντρο της άμυνας τον Χριστόπουλο. Στην μεσαία γραμμή αριστερά ο Χασούρος, δεξιά ο Καραμανέας με δύο αμυντικά χαφ τον Ζιμπουρεάνου από δεξιά και τον Χρήστο Τούντα από αριστερά. Λίγο πιο μπροστά τους έπαιξε ο Καράτζαλος και το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Στρατής και Τοσσουνιάν.

Περιγραφή : Από την έναρξη του αγώνα η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έδειξε ότι είναι πιο δυνατή επιθετικά και ότι θα δημιουργήσει ευκαιρίες στον αγώνα , σε αντίθεση με το ΧΑΛΑΝΔΡΙ που είχε την κατοχή κατά διαστήματα αλλά στο α' ημίχρονο δεν απείλησε καθόλου την εστία του Μουτεβελή. Έτσι στο 20' η SANTA προηγήθηκε στο σκορ (1-0) με ωραία ενέργεια του Μάριου Ζιμπορεάννου . Σε ένα γέμισμα από δεξιά ο Ζιμπουρεάννου βρέθηκε αριστερά μέσα στην περιοχή , πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο μπακ και με βολέ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Κούδουνα. Ήταν ένα όμορφο γκολ σε εκτέλεση από τον Ζιμπουρεάνου και χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλάθλους.

Σε όλο το α' ημίχρονο η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είχε την κατοχή της μπάλας , πίεσε την αντίπαλη ομάδα και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με σουτ πλασέ του Στρατή μέσα από την περιοχή , στο 35' , και ενώ ο Κούδουνας ήταν εκτός φάσης. Η φάση ξεκίνησε από εντυπωσιακή ενέργεια του Τοσσουνιάν από αριστερά , ο οποίος αφού πέρασε δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή , σούταρε από πλάγια και υπό την πίεση του Κούδουνα , η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στρώθηκε στον Στρατή που δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στο τέρμα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Μετά το 2-0 το ΧΑΛΑΝΔΡΙ προσπάθησε να επιτύχει κάποιο γκολ , αλλά η SANTA κυρίως με τον Χριστόπουλο - σε άλλη μια καλή εμφάνιση του - αλλά και τους Μπαρτζώκα - Κοκόζη δεν επέτρεψε στους επιθετικούς να 'πατήσουν' περιοχή και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Το ΧΑΛΑΝΔΡΙ είχε τρία μακρινά άστοχα σουτ , έξω από την περιοχή σε όλο το β' ημίχρονο , ενώ η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που περιορίστηκε στην επανάληψη , είχε δοκάρι με τον Τούντα , λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Από την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ διακρίθηκαν οι περισσότεροι , είχαν θέληση και έδειξαν αγωνιστική διάθεση αλλά κυρίως απέφυγαν τα λάθη στις μεταβιβάσεις και στην άμυνα.

Μας άρεσαν οι προσπάθειες των Ζιμπορεάννου και Τοσσουνιάν - πολύ καλοί τεχνίτες με την μπάλα- θα πρέπει όμως να γίνουν πιο απλοί και ομαδικοί , για να βοηθήσουν την ομάδα στην γρήγορη και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Στα σημαντικά η επιστροφή , μετά από τραυματισμό , του Κοσμά Χασούρου , ο οποίος φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω αλλά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στην συνέχεια. Με πολλές καλές αμυντικές ενέργειες σήμερα οι Χριστόπουλος, Κοκόζης, Μπαρτζώκας αλλά και ο Χρήστος Τούντας , έδειξαν ότι υπάρχει συνοχή στην αμύνα και ότι θα δυσκολέψουν τον κάθε αντίπαλο στις επιθετικές ενέργειες του. Ο Μουτεβελής δεν πιέστηκε ιδιαίτερα σήμερα και ήταν σταθερός στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει. Ο Στρατής είχε κάποιες καλές ενέργειες αλλά δεν πήρε πολλές προσπάθειες και δεν έγινε απειλητικός για την αντίπαλη εστία. Στα ίδια επίπεδα και οι Καράτζαλος - Καραμανέας , αρκετά καλοί στα αμυντικά καθήκοντα αλλά με λίγες επιθετικές ενέργειες σήμερα. Δυνατός και με πάθος ο Μπάρδι Μιγκέλ πρέπει να γίνει καλύτερος στις τοποθετήσεις του στο χώρο και σε σχέση με τον αντίπαλο. Οι υπόλοιποι έπαιξαν λίγο και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοσή τους . Γενικά η ομάδα έδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει καλή φυσική κατάσταση , προσπάθησε σήμερα και στην δημιουργία επιθετικού παιχνιδιού, είχε καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας. Δούλεψαν και οι δύο πτέρυγες , ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο και φάνηκε ότι σήμερα είμασταν πιό 'ομάδα' σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Συνθέσεις :
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Ρεσίτης Παναγιώτης, 3-5-2)

Αρχική ενδεκάδα : ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, ΚΟΚΟΖΗΣ, ΤΟΥΝΤΑΣ, ΖΙΜΠΟΡΕΑΝΝΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ, ΧΑΣΟΥΡΟΣ, ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ

Αναπληρωματικοί : ΜΠΑΡΔΙ ΜΙΚΕΛ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΤΟΥΝΤΑΣ, ΜΕΞΗΣ, ΑΛΙ ΧΑΣΑΝ ΖΕΛΝΤΙΝ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αλλαγές : στο 41' ΜΠΑΡΔΙ ΜΙΚΕΛ αντί του ΧΑΣΟΥΡΟΥ (προέρχεται από τραυματισμό), στο 52' ΤΟΥΝΤΑΣ αντί ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ, στο 55' ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ αντί ΖΙΜΠΟΥΡΕΑΝΝΟΥ, στο 65' ΑΛΙ ΧΑΣΑΝ ΖΕΛΝΤΙΝ αντί ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ , στο 68' ΜΕΞΗΣ αντί ΤΟΥΝΤΑ Χρήστου και στο 71' ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ αντί ΜΕΞΗ.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Αρχική ενδεκάδα : ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ, ΚΒΕΛΑΞΒΙΛΙ, ΣΑΠΟΓΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ, ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ, ΠΑΝΟΥΛΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΓΚΥΛΛΕ

Αναπληρωματικοί : ΣΑΡΑΓΟΥΔΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΓΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΓΡΑΜΠΙ, ΘΩΜΑΙΣ
Τον αγώνα παρακολούθησαν εκ μέρους της Διοίκησης του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ οι κκ Αρβανιτάκης Σπύρος , Κουφολουκά Λίτσα , Γιαννόγλου Γιάννης και Σερκεδάκης Τέλης καθώς και γονείς των ποδοσφαιριστών μας.
Επόμενο παιχνίδι για τους Εφήβους μας , ο αγώνας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: