Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Παμπαιδικό , ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 5-1


Η ομάδα του Παμπαιδικού της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , ηττήθηκε με 5-1 από τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 5-1 (ημίχρονο 3-1)

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις στον αγώνα που διαιτήτευσε ο Κώστας Λεοντακιανάκος ( πήγε αρκετά καλά ) . Γιατρός του αγώνα ο Δημήτρης Τσέσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (προπονητής Λώλος Βασίλης, εκπρόσωπος ομάδας Μπόνης Ι.)

Αρχική ενδεκάδα : ΜΠΟΝΗΣ, ΔΟΥΡΟΣ, ΝΤΟΥΡΑΣ, ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΠΕΡΝΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (αρχηγός), ΜΟΥΡΑΤΗΣ

Αναπληρωματικοί : ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΔΟΒΛΕΤΗΣ, ΜΙΡΚΟΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής Κεχρής Βαγγέλης, εκπρόσωπος ομάδας Γιαννόγλου Γ.)

Αρχική ενδεκάδα : ΡΑΓΙΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΤΖΗΜΟΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ, ΚΟΤΣΩΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (αρχηγός), ΜΠΡΙΟΛΑΣ, ΔΙΩΧΝΟΣ, ΚΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΥΛΙΑΣ, ΚΟΥΡΟΣ

Αναπληρωματικοί : ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ, ΒΟΥΤΟΣ

Ο Βαγγέλης Κεχρής παρέταξε την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με 4-4-2 , με τους χαφ σε διάταξη ρόμβου. Ο Ραγιάς (φωτογραφία) επιλέχθηκε ως αναγκαία λύση για να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα Αναστασόπουλο Φίλιππο, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σήμερα. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Παπαθανάσης με τον Τζήμο από αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας ο Ουρανός και ο Κοτσώνης (σε πιο ελεύθερο ρόλο). Στη βάση του ρόμβου και ως αμυντικό χαφ ξεκίνησε ο Παπαδάκης (αρχηγός) με τον Στασινούλια στην κορυφή του ρόμβου ως 'δεκάρι'. Αριστερό χαφ ξεκίνησε ο Μπριόλας και δεξί χαφ ο Διώχνος. Στην επίθεση ο Κριστάνι με τον Κούρο.
Η SANTA κατάφερε να προηγήθηκε με 0-1 , με τον Κριστάνι στο 8', με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Απόλλων γρήγορα έκανε το 1-1 στο 16' και προηγήθηκε με 2-1 στο 28'. Το ημίχρονο έκλεισε με 3-1 , καθώς στο 30' ακριβώς, με απ΄ευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Απόλλων κατάφερε να σκοράρει.
Στην επανάληψη ο Μαλανδρής πέρασε στην θέση του Μπριόλα και λίγο αργότερα ο Βούτος στην θέση του Τζήμου. Ο Απόλλων συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας στο β' ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει δύο ακόμη τέρματα. Το ματς τελείωσε με σκορ 5-1, ένα αποτέλεσμα δίκαιο ως προς τον νικητή αλλά πιθανώς άδικο ως προς την έκταση του σκορ.
Ο Απόλλων έχει πολλές καλές μονάδες ( καλή ατομική τεχνική αλλά και τακτική) αλλά και ένα οργανωμένο σύνολο που προσπαθεί ορθόδοξα να δημιουργήσει παιχνίδι . Προσπαθούν και 'παίζουν' σωστά την κόντρα επίθεση καθώς διαθέτουν αρκετά γρήγορους χαφ και επιθετικούς. Επίσης έδειξε μια ομάδα που έχει δουλέψει και κάποιες στημένες φάσεις ( επιθετικά κόρνερ) αλλά και την αμυντική της τακτική. Φάνηκαν ότι δεν έχουν εύκολα το γκολ , παρά το 5-1 , καθώς τα 4 τέρματα προήλθαν από τραγικά λάθη της αμυντικής γραμμής της Αγίας Παρασκευής.
Στον αντίποδα η Αγία Παρασκευή έδειξε για άλλη μια φορά τις αδυναμίες της. Η ομάδα κερδίζει σίγουρα εμπειρίες, καθώς είναι η πρώτη χρονιά ουσιαστικά που τα παιδιά έχουν επίσημα παιχνίδια σε γήπεδα 11Χ11 και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την συμμετοχή τους.
Διακρίθηκαν σήμερα οι Τζήμος (προσπάθησε πολύ αμυντικά στο α' ημίχρονο και πήρε προσωπικές μονομαχίες) , Κούρος ( είχε κάποιες καλές ενέργειες στο χώρο του κέντρου, χωρίς να γίνει επικίνδυνος επιθετικά) και Διώχνος.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας , με τον ΑΣΤΕΡΑ 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια: