Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Αποτελέσματα Ακαδημιών 28 και 29/3/2009


Σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 28/03/2009 και την Κυριακή 29/3/2009 οι ομάδες των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σημείωσαν τα παρακάτω αποτελέσματα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και φιλικά παιχνίδια:

Τμήμα : Εφηβικό , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ = 1-0
Σκόρερ ο Τριανταφύλλου με σουτ στο 45’.

Τμήμα : Παίδες , δεν αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα , κέρδισαν σε φιλική αναμέτρηση ομάδα του club Ντιέγκο Αρμάντο με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Ο αγώνας πρωταθλήματος ΕΠΣΑ , με την Καλλιθέα κατακυρώνεται με 3-0 στην Καλλιθέα καθώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ομάδα εξαιτίας της συμμετοχής πολλών ποδοσφαιριστών μας στις σχολικές εκδρομές.

Τμήμα : Παμπαιδικό , ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 5-1
Σκόρερ για την ομάδα μας (προηγήθηκε στο σκορ) ο Κριστάνι στο 8' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Τμήματα : JUNIOR’S 1 και JUNIOR’S 2 , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 = 3-0

Τμήμα : proJUNIORS 1 , ΑΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 6-7
Σκόρερς για την SANTA , 3 γκολ ο Ψάλλας, και από 1 γκολ οι Κούτσιας, Κελλεπούρης, Χουτόπουλος και Κουτζής

Τμήμα : proJUNIORS 2 , είχαν ρεπό στο πρωτάθλημα τους , αγωνίστηκαν την Κυριακή στο 3Χ3 STREET SOCCER που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τον Νίκο Σαργκάνη.

Ομάδες μας από Χελωνάκια 1+2 , Σαλιγκαράκια αλλά και από τα υπόλοιπα τμήματα (εκτός Εφηβικού / Παιδικού) αγωνίστηκαν την Κυριακή στο 3Χ3 STREET SOCCER που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τον Νίκο Σαργκάνη.

Αναζητήστε σε άλλες αναρτήσεις τα φιλμ των αγώνων , με συνθέσεις και σκόρερς , όπως και περιγραφές κάποιον αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: