Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εφηβικό , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ = 1-0


Για την 6η αγωνιστική του τουρνουά της ΕΠΣΑ στην κατηγορία ΝΕΩΝ , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι , κατάφερε να νικήσει με 1-0 την αρκετά καλή ομάδα του Π.Α.Ο. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ = 1-0 (ημίχρονο 0-0)
Σκόρερ για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ο Τριανταφύλλου με σουτ στο 41'.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν απέναντι στον πολύ καλό διαιτητή Απόστολο Τούλα (βοηθοί ο Μιχάλης Βουδούρης και ο Άγγελος Κολιάκος, γιατρός του αγώνα ο Γιώργος Χρονάς) με τις παρακάτω συνθέσεις :

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Ρεσίτης Παναγιώτης , εκπρόσωπος ομάδας Καφατάκης Δημήτρης)

Αρχική ενδεκάδα : ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΟΖΗΣ, ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΝΤΖΗΣ, ΤΟΣΣΟΥΝΙΑΝ, ΚΑΨΑΛΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΖΙΜΠΟΡΕΑΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΣ (αρχηγός)
Αναπληρωματικοί : ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΖΕΛΝΤΙΝ, ΚΑΡΑΤΖΑΛΟΣ, ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ ( προπονητής Καλύβας Γιώργος)

Αρχική ενδεκάδα : ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ Ε., ΜΠΡΙΣΚΑΙ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΕΡΒΙΣΟΓΛΟΥ, ΠΙΠΠΙΝΗΣ, ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ Σ.,ΤΣΙΓΚΟΥΡΑΚΟΣ
Αναπληρωματικοί : ΦΡΕΡΗΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ

Ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-4-2 (γινόταν κατά διαστήματα 3-5-2), τον Μουτεβελή κάτω από τα δοκάρια , τον Κοκόζη δεξιά στην άμυνα , τον Στασινόπουλο αριστερά , με τον Χριστόπουλο στο κέντρο της άμυνας σε ελεύθερο ρόλο και τον Καψάλα ως στόπερ. Στην τετράδα των χαφ ο Τζαβέλας ξεκίνησε δεξιά , με τον Τριανταφύλλου αριστερά και δύο κεντρικούς χαφ τον Ζιμπουρεάνου από δεξιά και τον Ρεντζή από αριστερά. Λίγο πιό προωθημένος και από δεξιά ο Τοσουνιάν , με καθαρό φορ στον άξονα τον Στράτη.

Περιγραφή : Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 8' είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία . Ο Τριανταφύλλου δέχθηκε διαγώνια πάσα του Ρεντζή και από θέση μέσα αριστερά , στο ύψος της περιοχής 'εξαπέλησε' ένα σουτ-κεραυνό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννόπουλου , ο οποίος απλώς παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας. Ήταν ένα πολύ καλό άμεσο σουτ , θα μπορούσε όμως και να προωθήσει την μπάλα στην περιοχή και να πλασάρει καθώς δεν είχε αντίπαλο.

Στο 24' ο Καψάλας δέχθηκε κίτρινη κάρτα (ορθά) καθώς τράβηξε αντίπαλο από την φανέλλα και στο αμέσως επόμενο λεπτό (25') ο Στρατής πήρε και αυτός κίτρινη μετά από διαμαρτυρία του (ορθά). Στο 26' το ΚΑΜΑΤΕΡΟ κέρδισε το μοναδικό κόρνερ στο α' ημίχρονο και στο 27' ο Στρατής είχε κεφαλιά άουτ μέσα από την μικρή περιοχή σε καλή εκτέλεση κόρνερ του Ρεντζή από αριστερά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να γίνει το 1-0.

Στο 29' ο Καψάλας έκανε χέρι σε πάσα αντιπάλου , ο διαιτητής του χάρισε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) και στο 30' ο προπονητής της Αγίας πέρασε τον Τοσσουνιάν αριστερό χαφ με τον Τριανταφύλλου να έρχεται σε θέση δεύτερου επιθετικού.

Το Καματερό προσπάθησε στο διάστημα αυτό να έρθει κοντά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής , είχε κάποια καλή κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου , αρκετά γρήγορους χαφ και επιθετικούς , αλλά στις κόντρες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία καθώς η αμυντική γραμμή της SANTA σήμερα πήγε πολύ καλά. Στο 33' ήταν η μοναδική καλή στιγμή του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ καθώς σε κόντρα επίθεση , ο Μουτεβελής έκανε αποτυχημένη έξοδο στο ύψος της μεγάλης περιοχής , τον τρίπλαρε ο επιθετικός , αλλά ο Χριστόπουλος που ακολουθούσε κατάφερε να προλάβει τον αντίπαλο και να διώξει την μπάλα σε πλάγιο άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του α' ημιχρόνου (35') ο Στρατής κινήθηκε από αριστερά , πέρασε τον τερματοφύλακα του Καματερού , σέντραρε παράλληλα και χαμηλά , σχεδόν από την γραμμή του άουτ , αλλά ο Τριανταφύλλου δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-0 , με αυτή την μεγάλη ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη.

Στην επανάληψη ο Καραμανέας και ο Καράτζαλος πέρασαν στον αγώνα στη θέση των Ζιμπουρεάνου και Τοσσουνιάν.

Στο 40' μετά από σέντρα του Καραμανέα από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι , η μπάλα στρώθηκε στον Τριανταφύλλου , αυτός σούταρε δυνατά και η μπάλα αφού πρώτα βρήκε στο κάτω μέρος της οριζόντιας δοκού και μετά στο έδαφος κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννόπουλου γράφοντας το 1-0 για την Αγία Παρασκευή.

Λίγο αργότερα ο Καράτζαλος είχε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία και στην επόμενη φάση τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι, λίγο πάνω από τον καρπό , ο Τριανταφύλλου και απεχώρησε για το νοσοκομείο. Ακόμα μια άτυχη στιγμή για τον νεαρό αθλητή , που είχε ξανατραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο χέρι πριν από ελάχιστο διάστημα και ο οποίος ήταν σε αγωνιστική άνοδο τα τελευταία παιχνίδια. Ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Στα λεπτά αυτά πέρασαν στον αγώνα και οι Νικολόπουλος, Εζελντίν και Τσουλουχάς στις θέσεις των Τριανταφύλλου, Τζαβέλλα και Ρεντζή.

Λίγο πριν το τέλος ο Καραμανέας βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Καματερού , μέσα στην περιοχή και δεξιά , προσπάθησε να πλασάρει από πάνω , αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το τελικό 1-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο καθώς η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ήταν πιο ουσιαστική σε άμυνα αλλά και σε επίθεση . Δημιούργησε φάσεις , θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα και αμυντικά επέφυγαν τα λάθη , με σωστές τοποθετήσεις και άμεσες επεμβάσεις όπου χρειάστηκε.

Διακρίθηκαν ιδιαίτερα σήμερα οι Κοκόζης ( είχε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες κερδισμένες και ήταν πολλές, ήταν δυνατός και προσπάθησε περισσότερο από όλους για το επιθυμητό αποτέλεσμα), ο άτυχος Τριανταφύλλου ( με καλές επιθετικές ενέργειες σε όσο διάστημα αγωνίστηκε , άριστα τελειώματα φάσεων και καλές αμυντικές τοποθετήσεις) , ο Χριστόπουλος (που είχε σήμερα άριστες τοποθετήσεις και κάλυψε όλα τα κενά στην άμυνα) και ο Στρατής ( είχε θετικές ενέργειες επιθετικές όποτε του δόθηκε η ευκαιρία , βοήθησε και αμυντικά προς το τέλος του αγώνα).

Ο ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο , ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία αλλά και επιθετικά δημιούργησε φάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος.

Επόμενος αγώνας με τον Απόλλωνα Αθηνών , αγώνας για την 7η αγωνιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια: