Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

proJUNIORS 1, ΑΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 6-7


Για την 5η αγωνιστική της β' φάσης του ανεξάρτητου τουρνουά football cup , η ομάδα των proJUNIORS 1 του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής την ομάδα του ΑΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, με σκορ 7-6.

(η φωτογραφία είναι από προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος)

ΑΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 6-7

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με την νίκη της αυτή παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική αήττητη ( α' και β' φάση ) και στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς , δείχνοντας ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

Σύνθεση ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (προπονητής Παναγόπουλος Δημήτρης)

ΓΙΩΡΙ, ΚΟΤΡΟΖΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΣ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ, ΨΑΛΛΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ, ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ, ΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ, ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ, ΚΟΥΤΖΗΣ, ΛΑΤΣΑΣ

Σκόρερς για την SANTA , Ψάλλας 3 γκολ και από 1 γκολ οι Κούτσιας, Κελεπούρης, Χουτόπουλος και Κουτζής. Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Ψάλλας είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και μάλιστα μέχρι την 3η αγωνιστική (που έχουμε στοιχεία) είναι και δεύτερος σκόρερ στο τουρνουά με 14 γκολ , με πρώτο σκόρερ τον Μπότση Στέφανο του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ με 16 γκολ. Δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας ο Σισμάνογλου με 7 γκολ ( μέχρι και την 3η αγωνιστική).

Διακρίθηκαν ιδιαίτερα σήμερα οι Κοτρόζος, Ψάλλας και Κουτζής χωρίς να υστερήσουν όλοι οι υπόλοιποι. Ήταν άλλη μια σπουδαία εμφάνιση των παικτών μας που δείχνουν ότι έχουν ένα πολύ καλό σύνολο και μια καλή 'χημεία' μεταξύ τους.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στις 10:00 , στον Αίαντα , με την ομάδα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού της Παλλήνης (group1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: