Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Παμπαίδες, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ = 0-7


Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΣΑ , η ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ γνώρισε την ήττα από την ΚΟΡΩΝΙΔΑ με 7-0 (ημίχρονο 4-0).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ = 0-7

Η Αγία Παρασκευή παρέταξε ένα 4-4-1-1 με τον Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαθανάση δεξί μπακ, τον Κοτσώνη αριστερό μπακ, και τους Παπαδάκη - Ουρανό στο κέντρο της άμυνας , με τον Παπαδάκη σε ποιό ελεύθερο ρόλο. Ο Μπριόλας έπαιξε αμυντικό χαφ στην βάση του ρόμβου , ο Κούρος αριστερό χαφ, ο Διώχνος δεξί χαφ με τον Στασινούλια στην κορυφή του ρόμβου. Ο Κριστάνι λίγο πιο μπροστά και από δεξιά με τον Μαλανδρή στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα μας έδειξε για άλλο ένα αγώνα τις αδυναμίες της , κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και στην φυσική κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο (0-4) , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ουσιαστικά προσπάθησε να αμυνθεί και βγήκε ελάχιστες φορές στην επίθεση κυρίως από δεξιά με προσπάθειες του ΚΡΙΣΤΑΝΙ. Οι αντίπαλοι ήταν σαφώς καλύτεροι , με καλή κυκλοφορία της μπάλας , απλοί στο παιχνίδι τους , με επικοινωνία μεταξύ των γραμμών και καλή αλληλοκάλυψη των παικτών.

Η ομάδα μας είχε διάθεση , οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά φάνηκαν οι αμυντικές αδυναμίες μας , τόσο στο ατομικό μαρκάρισμα των αντιπάλων όσο και στην ομαδική αμυντική τακτική της ομάδας καθώς δεν είχαμε σωστές θέσεις στα στημένα και η απομάκρυνση της μπάλας από τα καρέ του Αναστασόπουλου ήταν πρόβλημα , με αποτέλεσμα να δεχθούμε όλα τα γκολ μέσα από την περιοχή μας και σε δεύτερο χρόνο.

Διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Κοτσώνης, Παπαδάκης και προσπάθησαν οι Μπριόλας, Ουρανός, Διώχνος και Κριστάνι

Ο Κοτσώνης δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο τέλος του αγώνα ( ποινή 1 αγωνιστική) καθώς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι σε σουτ αντιπάλου. Το πέναλτι που καταλογίστηκε άδικα καθώς είχε προηγηθεί φάουλ στον τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής πριν το σουτ , απέκρουσε ο Αναστασόπουλος.

Συνθέσεις :ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( υπηρεσιακός προπονητής Γιαννόγλου Γ. καθώς ο Βαγγέλης Κεχρής αντιμετώπισε ένα πρόβλημα)

Αρχική ενδεκάδα :ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Φίλιππος, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Κώστας, ΚΟΤΣΩΝΗΣ Νίκος, ΟΥΡΑΝΟΣ Βασίλης, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Αποστόλης, ΜΠΡΙΟΛΑΣ Κώστας, ΔΙΩΧΝΟΣ Γιώργος, ΣΤΑΣΙΝΟΥΛΙΑΣ Δημήτρης, ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ Γιώργος, ΚΡΙΣΤΑΝΙ Βαγγέλης, ΚΟΥΡΟΣ Αλέξανδρος. Αναπληρωματικοί : ΤΖΗΜΟΣ Παναγιώτης, ΡΑΓΙΑΣ Γιάννης, ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης

Αλλαγές : Τζήμος αντί Κούρου στο 18' λόγω τραυματισμού, Ραγιάς αντί Μαλανδρή στο 40' και Παπαλαμπρόπουλος αντί Ουρανού στο 49'.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Αρχική ενδεκάδα : ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΚΟΣΜΑΣ, ΤΣΑΜΠΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ, ΔΑΛΑΚΑΣ, ΛΙΑΤΣΙ, ΟΓΚΡΕΝΙ. Αναπληρωματικοί : ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟ, ΜΑΝΤΖΙΟΣ, ΣΑΡΑΚΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας των Παμπαίδων με την ομάδα του ΠΑΠΑΓΟΥ στις 21/3/2009 στο γήπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν γονείς των ποδοσφαιριστών μας και εκ μέρους της Διοίκησης ο κος Καφατάκης Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: