Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Παίδες , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ = 1 - 4


Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ηττήθηκε με 4-1 (ημίχρονο 2-0) από την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο γήπεδο κάτω Χαλανδρίου.
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά δημιούργησαν ελάχιστες επιθετικές ενέργειες με τον Παναθηναϊκό καλύτερο κατά διαστήματα ( στην κυκλοφορία και σε ατομικό επίπεδο τεχνικής και τακτικής). Σε δύο φάσεις στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής ,ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιτύχει 2 γκολ , σε στιγμές αδράνειας της αμυντικής γραμμής και σε ατομικά λάθη των παικτών της.
Στην επανάληψη η Αγία Παρασκευή στο πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε στο παιχνίδι και κατάφερε σχετικά νωρίς να μειώσει σε 2-1 με απ'ευθείας φάουλ του Μπιθημήτρη από δεξιά στο ύψος της περιοχής .
Στη συνέχεια ο Μπότης είχε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Στην πρώτη περίπτωση ο Αναγνωστόπουλος κατάφερε με εκπληκτική εκτίναξη να αποκρούσει το σουτ του Μπότη μέσα από την μεγάλη περιοχή και στην δεύτερη περίπτωση ο Μπότης στο τετ α τετ δεν κατάφερε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα καθώς το τεχνικό πλασέ του ήταν αδύναμο.
Στις δύο αυτές φάσεις η SANTA θα μπορούσε και να προηγηθεί και η εξέλιξη του αγώνα να είναι διαφορετική.
Από το 20' της επανάληψης και μετά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδειξε σημάδια κούρασης , οι παίκτες δεν είχαν 'καθαρό' μυαλό , δεν είχε άλλωστε και πολλές λύσεις από τον πάγκο της , σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά πρόσφερε δύο γκολ ακόμα στους αντιπάλους της , κάνοντας αμυντικά λάθη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( Λεβαντίνος Νίκος )

Αρχική ενδεκάδα : Σγουρός-Νιάρχος, Λάμπος, Καρλόττι, Γκόφας, Γαρουνιάτης, Μιχαηλίδης, Πανάγου, Μπιθιμήτρης, Μπότης, Ζανιάς, Τσιούγκος
Αναπληρωματικοί : Φλώρος Β, Φλώρος Α, Καλαβρυτινός, Αντζουλίδης, Ανδριόπουλος (δηλώθηκε αλλά δεν βρισκόταν στον πάγκο).

Διακρίθηκαν ιδιαίτερα για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι Γαρουνιάτης (είχε πολλές σωστές αμυντικές τοποθετήσεις και κυριάρχησε στις προσωπικές μονομαχίες του με τους αντιπάλους) , Μπότης ( γρήγορος επιθετικός , με αίσθηση του γκολ, ο οποίος πρέπει να δουλέψει στην κίνηση χωρίς μπάλα στο χώρο , ξεμαρκάρισμα-δημιουργία κενού χώρου για συμπαίκτες και να βελτιώσει τα 'τελειώματά' του), Σγουρός-Νιάρχος ( αρκετές επεμβάσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα , κάνοντας δύο αποκρούσεις που 'θυμίζουν' μεγάλους τερματοφύλακες) και Μιχαηλίδης ( σοβαρός στα μαρκαρίσματά του , με πειθαρχία στο παιχνίδι του ) . Προσπάθησε αρκετά ο Γκόφας , είχε πάθος , αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του και έμεινε από δυνάμεις σχετικά νωρίς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ( Μαραγκός Σπύρος )

Αρχική ενδεκάδα : Αναγνωστόπουλος , Μυρσινιάς, Πρωτόπαπας, Ρισβάνης, Κοτσάλας, Κλης, Παρτάλης, Νικολακόπουλος, Τσαγκάρης, Σταμάτης, Ιωαννίδης
Αναπληρωματικοί : Μιχαλόπουλος, Υμεράι, Τζώρτζης, Καραογλάνης,Μπασιάνης , Μυρθιανός, Μπαλάνος
Τον αγώνα παρακολούθησαν οι κκ Νίκος Κόβης (υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού) , Γιάννης Καλιτζάκης (Ακαδημίες Παναθηναϊκού) , Μίλτος Γκόφας ( προπονητής ΠΑΕ Αγίας Παρασκευής) , Κώστας Ανδριόπουλος ( υπεύθυνος προπονητής Ακαδημιών ΑΟ Αγίας Παρασκευής) και από την διοίκηση του ΑΟΑΠ οι κκ Σερκεδάκης, Καφατάκης και Γιαννόγλου καθώς και γονείς των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
Επόμενο παιχνίδι για τους Παίδες αυτό με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ καθώς ξεκινά ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: