Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Παμπαίδες , ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 6-1


Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΣΑ , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ηττήθηκε από την ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με 6-1 (ημίχρονο 1-0).

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 6-1
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αρχική ενδεκάδα : Αθανασόπουλος, Πότσης, Ζιούλης, Τσουρής, Λύκος, Λεώνης, Κοσμίδης, Δαυϊδ, Γκέρτσος, Γκροπάι, Παρασκευόπουλος
Αναπληρωματικοί : Καρακεχαϊλίδης, Μικελάτος, Γάτσιος, Δήμας, Βακόνδιος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( προπονητής Κεχρής Βαγγέλης)
Αρχική ενδεκάδα : Αναστασόπουλος, Παπαθανάσης, Κοτσώνης, Ουρανός, Παπαδάκης, Μπριόλας, Κριστάνης, Στασινούλιας, Μαλανδρής, Διώχνος, Κούρος
Αναπληρωματικοί : Τζήμος, Ραγιάς

Ο Βαγγέλης Κεχρής (4-4-1-1) ξεκίνησε τον αγώνα με τον Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαθανάση δεξί μπακ, τον Κοτσώνη αριστερό μπακ ,τον Ουρανό με τον Παπαδάκη στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ ο Μπριόλας ξεκίνησε ως αμυντικό χαφ λίγο μπροστά από τους δύο στόπερ , με τον Κούρο ως αριστερό χαφ, τον Κριστάνι ως δεξί χαφ και τον Στασινούλια ως κεντρικό χαφ. Λίγο πιο μπροστά από τους χαφ ο Διώχνος και ως σέντερ φορ ο Μαλανδρής.

Διακρίθηκε ιδιαίτερα για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ο Παπαδάκης ( πολύ καλός ως στόπερ στα αμυντικά καθήκοντα του , έδωσε πολλές λύσεις και στον κεντρικό άξονα αλλά και στα πλάγια καλύπτοντας τους μπακ) . Με καλές ενέργειες κατά διαστήματα ο Κούρος , μακριά όμως από την αντίπαλη περιοχή , ουσιαστικά ακίνδυνος για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Παπαθανάσης , Ουρανός και Κοτσώνης είχαν καλές προσπάθειες αλλά έκαναν και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις τους. Οι Μπριόλας , Κριστάνι ,Στασινούλιας και Διώχνος είχαν αρκετή δουλειά στο κέντρο καθώς οι αντίπαλοι ήταν εμφανώς ανώτεροι , με καλή κυκλοφορία της μπάλας , σωστή επιθετική τακτική και με καλή ατομική τεχνική. Έτσι προσπάθησαν στον ανασταλτικό τομέα κυρίως χωρίς να δημιουργήσουν επιθετικές ενέργειες.
Ο Μαλανδρής απελπιστικά μόνος του στην επίθεση , χωρίς βοήθειες από τους χαφ δεν μπόρεσε να πάρει μπάλες και να απειλήσει την αντιπάλη άμυνα. Ο Αναστασόπουλος ξεκίνησε πολύ καλά στο α' ημίχρονο (1-0) , είχε σωστές τοποθετήσεις και ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Στην επανάληψη προδόθηκε από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας και δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Σκόρερ για την ομάδα μας ο Στασινούλιας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο εμπειρίες για τους ποδοσφαιριστές μας καθώς αντιμετώπισαν ένα αντίπαλο αρκετά ισχυρό , μια ομάδα που 'εργάζονται' μαζί για 5 χρόνια και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.
Επόμενο παιχνίδι για τους Παμπαίδες με την Κορωνίδα(2) στις 14/3/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: