Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 - 0



Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ( 1ος Όμιλος ) η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ , στο Άργος.

Ο Παναργειακός κατάφερε στο 38' με πέναλτι του Κατσαρού , να κάνει το 1-0 και να παραμείνει αήττητος στην έδρα του . Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είχε μια καλή ευκαιρία στο 44' με τον Κακλαμάνο , ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 1-0. Σε όλο το β' ημίχρονο , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , πίεσε για την ισοφάριση , πέτυχε ένα γκολ στο 87' με τον Φύτρο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Λουκίνα. Έτσι για ένα ακόμα ματς εκτός έδρας , η SANTA δεν καταφέρε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε 10 παιχνίδια εκτός έδρας δεν έχει γευτεί την νίκη !!

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Βάτσιου , για την καταλόγηση του πέναλτι αλλά και για την ακύρωση του τέρματος στο 87'. Κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Μπούμπας στο 93'.

Συνθέσεις :
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : (προπονητής Γ.Δουβίκας), Κατσαούνης, Πλεμμένος, Μπούρας, Μεσέρδης, Φίλης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (Σκαλίδης 62'), Ζυγούρης (Κουτσοδήμος 46'), Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος (Χαρίσης 83'), Μιχέλης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : (προπονητής Μ.Γκόφας), Αρχοντάκης, Μπεθάνης, Κακλαμάνος, Κολοβός, Κούρος (Δωροβίνης 73'), Μπούμπας, Καραγιάννης, Φύτρος, Λουκίνας, Ορφανίδης (Καρούσης 40'), Χάινις (Ιορδανίδης 57').

Δεν υπάρχουν σχόλια: