Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

JUNIORS 1 , ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παλλήνης = 4-1


Κυριακή 22/2/2009 , ώρα 12:30 , γήπεδο Αίαντα Παλλήνης

Η ομάδα JUNIORS 1 του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα των Ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Παλλήνη για το ανεξάρτητο τουρνουά Ακαδημιών.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ = 4-1 (ημίχρονο 2-0)

Η σύνθεση της ομάδας μας (σε παρένθεση οι μόνιμοι αριθμοί στις φανέλες των παικτών) :

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής Άμπος Θεόδωρος)

ΝΤΑΓΚΑΣ Δημήτρης (15), ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ Παναγιώτης (4), ΒΑΛΟΥΞΗΣ Σπύρος (10), ΜΠΙΡΤΑΧΑΣ Νίκος (2), ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ Κώστας (22), ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ Ηλίας (6), ΚΟΣΑΡΗΣ Στέλιος (7), ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος (8), ΑΛΕΞΑΚΗΣ Στέλιος (5), ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ Δημήτρης (17), ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Ανδρέας (14), ΤΣΟΠΑΝΟΥΔΗΣ Μάριος (7), ΤΣΟΛΑΡΙΔΗΣ Ηλίας (37), ΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Λάμπρος (3), ΔΡΟΣΟΣ Όμηρος (13)

Σκόρερς για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι ΜΠΙΡΤΑΧΑΣ Νίκος με ψηλοκρεμαστό σουτ (1-0) και ΤΣΟΠΑΝΟΥΔΗΣ Μάριος με κοντινό πλασέ σε κενή εστία (2-0) , ύστερα από σέντρα του Νίκου Κανελλόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε το 2-1 , στο μοναδικό λάθος του Ντάγκα ( η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια του και ουσιαστικά είχαμε αυτογκόλ ) και λίγο μετά ο Δημήτρης ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ έκανε το 3-1 με δυνατό σουτ από αριστερά στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Το 4-1 έγινε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με απ’ ευθείας συρτό χτύπημα φάουλ του Στέλιου ΑΛΕΞΑΚΗ πίσω από την σέντρα (γήπεδο 8χ8) . Η μπάλα ‘πέρασε’ από πολλά πόδια και κατέληξε στα δίχτυα .

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ήταν πιο καλά προετοιμασμένη από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , οι παίκτες της είχαν πολλές σωστές μεταβιβάσεις , έκαναν αρκετές φορές το 1-2 με επιτυχία , αμυντικά έκαναν ελάχιστα λάθη και εκμεταλλεύτηκαν όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν για γκολ στην επίθεση.

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης της συγκεκριμένης ομάδας και πρέπει όλοι να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο τέλος του αγώνα οι ‘μικροί’ της ΣΑΝΤΑ πανηγύρισαν με το χαρακτηριστικό OLE , OLE και οι πολλοί γονείς και φίλοι , τους χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.

Ήταν από τις πιο ευχάριστες στιγμές που έχουμε ζήσει με τις Ακαδημίες μας , στιγμές που πραγματικά αξίζει να τις ζεις!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας και στους γονείς για την επιτυχία και τον ενθουσιασμό τους!!

Το αγώνα παρακολούθησε εκ μέρους της Διοίκησης ο Γιάννης Γιαννόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: