Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Εφηβικό , ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα Παρασκευή 27/2/2009 στις 18:45 στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου 'Μ.Κρητικόπουλος' η ομάδα των εφήβων μας , με την προσθήκη παικτών και από το παιδικό τμήμα , αντιμετώπισε την πρώτη ομάδα του ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 ( ημίχρονο 0-0).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-1

Η ομάδα μας (προπονητής Ρεσίτης Παναγιώτης) έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο , η μία με τον Ηλία Καραμανέα που έφυγε στην 'κόντρα' αλλά σούταρε βιαστικά και από απόσταση άουτ , και η δεύτερη με τον Μπότη (Παίδες) , ο οποίος δέχθηκε διαγώνια πάσα στον κενό χώρο, έφυγε από θέση έξω δεξιά και κλείνοντας μέσα στην αντίπαλη περιοχή , σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη με ανύπαρκτο πέναλτι ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έκανε το 1-0 και λίγα λεπτά αργότερα σε μια επίθεση από δεξιά ο Νίκος Τριανταφύλλου αφού ντρίπλαρε αντίπαλο στο ύψος της περιοχής και δεξιά , με ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ 'μπανάνα' έστειλε την μπάλα στο αριστερό 'παραθυράκι' του τερματοφύλακα του ΦΩΣΤΗΡΑ. Πραγματικά ένα καταπλητικό γκολ από τον Τριανταφύλλου , που καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Διακρίθηκε ιδιαίτερα σήμερα ο Μπαρτζώκας , είχε πολλές καλές ενέργειες , ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις στο χώρο του κέντρου, έδωσε 'μάχες' με τους αντιπάλους και όπου χρειάστηκε κράτησε την μπάλα. Πραγματικά έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Προσπάθησαν ιδιαίτερα και είχαν αρκετές καλές στιγμές οι Μπότης , Τριανταφύλλου και ο τερματοφύλακας της ΣΑΝΤΑ, που φάνηκε ότι έχει πολλές αρετές ( αρκετά καλός στα 'χαμηλά' , με γρήγορες αντιδράσεις στην μικρή περιοχή του , με δυνατά χτυπήματα).

Τα υπόλοιπα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν με ομαδική δουλειά πολλά περισσότερα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν παρά το τσουχτερό κρύο , αρκετοί γονείς των αθλητών μας και οι κκ Σερκεδάκης και Γιαννόγλου από την διοίκηση του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ καθώς και οι κκ Ανδριόπουλος Κώστας ( υπεύθυνος προπονητής Ακαδημιών ), Μίλτος Γκόφας ( προπονητής ΠΑΕ Αγίας Παρασκευής ) , Μάριος Τζώρτζης (ΠΑΕ) καθώς και ο Γιάννης Καλιτζάκης (Παναθηναϊκού) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: