Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Εφηβικό , ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-1


Σάββατο 21/2/2009 , ώρα 19:15 , γήπεδο Βριλησσίων

Η ομάδα Εφήβων του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , αντιμετώπισε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ την ομάδα των ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν :

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-1

(ημίχρονο 1-1)

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (προπονητής )
Αρχική ενδεκάδα : αναμονή ενημέρωσης

Αναπληρωματικοί : αναμονή ενημέρωσης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής ΡΕΣΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 3-5-1-1)

Αρχική ενδεκάδα : ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ Νίκος, ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Κώστας, ΚΑΨΑΛΑΣ Γιάννης, ΡΕΝΤΖΗΣ Αλέξης, ΤΟΥΝΤΑΣ Χρήστος, ΜΠΑΡΔΙ Μιγκέλ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ Αλέξανδρος, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Νίκος, ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ Ηλίας, ΤΟΥΝΤΑΣ Γιώργος, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας

Αναπληρωματικοί : ΤΣΟΥΛΟΥΧΑΣ Κώστας, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Μηνάς, ΖΙΖΟΥ

Αλλαγές : στο 52’ Παπαδόπουλος αντί Τούντα Γ., στο 65’ Ανδρουλακάκης αντί Χριστοφόρου , στο 72’ Τσουλουχάς αντί Νικολόπουλου και στο 73’ Ζιζού αντί Καραμανέα.

Σκόρερς : το 0-1 για την Αγία Παρασκευή σημείωσε ο Καραμανέας με σέντρα σουτ από δεξιά στο 13’ λεπτό και το 1-1 για τα Βριλήσσια ο …………………(8) με πλασέ από το ύψος του πέναλτι , στο 22’ μετά από ασταθή απόκρουση του Μουτεβέλη.

Ο Παναγιώτης Ρεσίτης ξεκίνησε με 3-5-1-1 με δύο αμυντικά χαφ, τον Μουτεβέλη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Μπαρτζώκα , αριστερό μπακ τον Καψάλα, και κεντρικό αμυντικό τον Ρεντζή (αρχηγός) . Επέλεξε δύο αμυντικά χαφ τον Μπαρδί Μιγκέλ από δεξιά και τον Χρήστο Τούντα από αριστερά. Στα χαφ παρέταξε αριστερά τον Χριστοφόρου , δεξιά τον Καραμανέα και στον κεντρικό άξονα τον Τριανταφύλλου. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ανδρέας Νικολόπουλος με τον Γιώργο Τούντα λίγο πίσω του και από αριστερά.
Στο 30’ λεπτό ο προπονητής της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ πέρασε τον Ρεντζή ως αμυντικό χαφ και γύρισε τον Χρήστο Τούντα σε θέση κεντρικού αμυντικού. Η εσωτερική αλλαγή βοήθησε την ομάδα , ο Ρεντζής είχε καλύτερα ‘πατήματα’ και μπόρεσε να προωθήσει και το παιχνίδι στον κάθετο άξονα.
Στην επανάληψη ο Ρεντζής έπαιξε ουσιαστικά αριστερό χαφ , ‘έβγαλε’ πολλές σέντρες από αριστερά και κέρδισε αρκετά κόρνερ .

Περιγραφή αγώνα :
Αναμονή ενημέρωσης................





Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο , θα μπορούσαν βέβαια και οι δύο ομάδες να έχουν πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς καθώς η SANTA έκανε αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη αλλά και τα Βριλήσσια είχαν οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ από δεξιά στο 78’. Χωρίς ιδιαίτερα λάθη η διαιτησία του …………….και του βοηθού ………………….


Διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Ρεντζής (πολλές θετικές ενέργειες) και Τούντας Χρήστος (χωρίς λάθη στην άμυνα). Έδωσαν ‘μάχες’ οι Καψάλας , Μπαρδί Μιγκέλ και Νικολόπουλος. Μακριά από τον καλό εαυτό τους οι Χριστοφόρου , Τριανταφύλλου , Τούντας Γιώργος . Περιμένουμε πολλά περισσότερα και από τους τρεις. Κατά διαστήματα προσπάθησαν οι Μπαρτζώκας και Καραμανέας. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα ο Μουτεβέλης , ωστόσο έκανε το λάθος στην φάση του γκολ. Οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν σχετικά λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.
Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Χριστόπουλος Νίκος (πρόβλημα με φακούς επαφής) και Καράτζαλος Μιχάλης (ίωση) αλλά βρέθηκαν στο γήπεδο κοντά στην ομάδα. Επίσης οι Ζυμπουρεάνο Μάριος (ίωση) , Τοσσουνιάν Ντάνι, Στασινόπουλος Στέφανος , Βασιλειάδης Στέφανος και αρκετοί άλλοι.

Επόμενος αγώνας :

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/3/2009

Στις 28/2/2009 δεν θα διεξαχθούν αγώνες λόγο του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: