Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Την Κυριακή 15/2/2009 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής , στον πολυχώρο πολιτισμού και αθλητισμού 'Σταύρος Κώτσης' ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σε μια όμορφα στολισμένη αίθουσα , σε αποκριάτικους ρυθμούς , το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχθηκε προπονητές , αθλητές , γονείς και πολλούς φίλους των Ακαδημιών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου , κος Σπύρος Αρβανιτάκης. Στην αρχή το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , ο κος Λευτέρης Σαρελάκος ο οποίος αφού τόνισε την σημαντικότητα του έργου που επιτελείται στο σύλλογο ευχήθηκε σε γονείς και ποδοσφαιριστές η νέα χρονιά να φέρει υγεία και επιτυχίες προσωπικές αλλά και αθλητικές.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Η πρώτη βράβευση έγινε από τον κο Σαρελάκο και βραβεύθηκε με τιμητική πλακέτα , ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , κος Σταθόπουλος Βαγγέλης , για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι , επί των ημερών του , η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατέκτησε δύο κύπελλα ΕΠΣΑ (την περίοδο 2004-2005 και το 2007-2008) , και κέρδισε δύο ανόδους κατηγοριών . Ανέβηκε από την Α΄ΕΠΣΑ στη Δ' Εθνική και πέρυσι κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να κερδίσει πρωτάθλημα στη Δ' (ντάμπλ) και να αγωνίζεται φέτος στην Γ' Εθνική , σε μια επαγγελματική κατηγορία.

Να θυμίζουμε ότι η ΣΑΝΤΑ έχει κερδίσει το κύπελλο Αθηνών και την περίοδο 1991-1992 και είναι η μοναδική ομάδα μέχρι σήμερα με 3 κατακτήσεις κυπέλλων από την έναρξη της διοργάνωσης το 1971-1972.

Η επόμενη βράβευση έγινε από τον πρώην πρόεδρο του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , κο Γιάννη Καλιτζάκη , βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ , ο οποίος βράβευσε τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , Στέφανο Στασινόπουλο για την εισαγωγή του στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου .

Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ τίμησε και τον ποδοσφαιριστή Μαραγκουδάκη Νίκο - ο οποίος δεν στάθηκε δυνατό να παραβρεθεί στην εκδήλωση - για την εισαγωγή του , επίσης , στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εφηβικού τμήματος με τον κο Ανδρέα Γκιζιώτη ( δημοτική παράταξη Ανθρώπινη Πόλη) να προσφέρει το πρώτο κομμάτι στον αρχηγό της ομάδας Τριανταφύλλου Νίκο.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας του τμήματος Παίδων , με τον κο Γιάννη Μυλωνάκη (πρόεδρο του ΟΑΔΑΠ και Δημοτικό Σύμβουλο) .

Την πίτα του Παμπαιδικού έκοψε ο κος Γιάννης Σταθόπουλος ( δημοτική παράταξη Συνεργασία Πολιτών) και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κουρούσης Άγγελος παρέλαβε το πρώτο κομμάτι.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , κος Στέλιος Μπακούλας έκοψε την πίτα του τμήματος JUNIORS 1 και ο αθλητής Λάμπρος Χουτόπουλος έλαβε το πρώτο κομμάτι ως εκπρόσωπος της ομάδας.

Ο έτερος αντιπρόεδρος του συλλόγου , κος Σωτήρης Παπαμιχαήλ έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του τμήματος JUNIORS 2.

Την πίτα του τμήματος proJUNIOR'S έκοψε ο κος Χρήστος Μαντζανάς ( πρόεδρος ΔΗ.Π.Ε.Α.Π.) .

Τέλος η κα Καίτη Μοσχονά (Αντιδήμαρχος επικοινωνίας) έκοψε την πίτα του τμήματος 'χελωνάκια' - 'σαλιγκαράκια' και ο αθλητής Γιώργος Γιαννόγλου παρέλαβε το πρώτο κομμάτι ως εκπρόσωπος των Bambini.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την εκδήλωση , ο κος Γεράσιμος Βλάχος ( Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ) και εκ μέρους της ΠΑΕ Αγίας Παρασκευής οι κκ Σταθόπουλος Βαγγέλης (Πρόεδρος) , Κοσκινάς Πάνος (Διευθύνων Σύμβουλος), Μάριος Τζώρτζης (Αναπλ.Αντιπρόεδρος) , Τριαντάφυλλος Τσεκούρας (Αναπλ.Διευθ.Σύμβουλος) και από το αγωνιστικό τμήμα ο προπονητής της Α' ομάδας, κος Μίλτος Γκόφας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την ομάδα Νέων , Γιάννης Λουκίνας καθώς και οι προπονητές των Ακαδημιών μας κος Ρεσίτης Παναγιώτης ( Εφηβικό) , Κεχρής Βαγγέλης (Παμπαιδικό) και Παναγόπουλος Δημήτρης ( proJUNIOR'S και 'Χελωνάκια').

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κο Ματζανά Χρήστο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Π.Ε.Α.Π για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και φυσικά τους κκ Αρβανιτάκη Σπύρο , Καφατάκη Δημήτρη και Κουφολουκά Λίτσα , μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ που εργάστηκαν με μεράκι για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και να ευχηθούμε η νέα χρονιά να προσφέρει μόνο όμορφες στιγμές σε όλους μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: