Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Έχετε τις ευχαριστίες μας κύριε Δήμαρχε !!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής θέλει να ευχαριστήσει δημόσια , τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής , κο Βασίλη Γιαννακόπουλο , τον πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου , κο Γιάννη Μυλωνάκη , καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο , για την διάθεση του γηπέδου ποδοσφαίρου , στο Δημοτικό Γυμναστήριο ‘Σταύρος Κώτσης’ με σκοπό την προπόνηση-προετοιμασία των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Ακαδημίας του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ .

Με την αρωγή τους , υλοποιείται ο κοινός στόχος μας , που δεν είναι άλλος από την αξιοποίηση των αθλητικών χώρων και τη μαζική άθληση των παιδιών μας. Σήμερα ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , λειτουργεί 11 τμήματα σχολών ποδοσφαίρου και οι προπονητές παρουσιάζουν συστηματικά , τα ‘μυστικά’ του ποδοσφαίρου σε 200 παιδιά της πόλης , προσφέροντας τους ευχαρίστηση και εκγύμναση μέσα από το παιχνίδι του ποδοσφαίρου.
Τους ευχαριστούμε , μέσα από την καρδιά μας , και πιστεύουμε ότι θα είναι πάντα ‘κοντά’ μας , στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Αγίας Παρασκευής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κανω μια ερωτηση ??Τις φοτογραφιες που βαζετε που μπορουμε να τις βρουμε,οπως ειναι και οι αλλες απο δε3ια που εχουν καλυτερη αναλιση?Υπαρχει καποιο αρχειο μεσα στο site??η υπαρχει κατι αλλο??

SANTA ACADEMY είπε...

ALEX ,εάν υπάρχει κάποιο email, μπορούμε να σου στείλουμε οποιαδήποτε φωτογραφία θέλεις.Υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες που δεν έχουν δημοσιευθεί στο blog μας , κυρίως λόγο χρόνου. Σύντομα θα οργανώσουμε όμως το κομμάτι gallery για να μπορείτε όλοι να κατεβάζετε ότι σας ενδιαφέρει. Εάν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις και τηλεφωνικά μαζί μας στο γραφείο του συλλόγου και να σου ετοιμάσουμε πιθανώς και ένα cd με φώτο. Εάν είσαι ήδη μέλος των Ακαδημιών μπορούμε να τα πούμε από κοντά στο γήπεδο.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σου.