Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Παίδες , ΑΕΚ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 6 - 0



Σάββατο 7/2/2009 , ώρα 10:00 , γήπεδο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Η ομάδα παίδων του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , αντιμετώπισε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ την ομάδα της ΑΕΚ.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ΑΕΚ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-0 (ημίχρονο 2-0).
(Η φωτογραφία δεξιά είναι από τον συγκεκριμένο αγώνα)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων :

ΑEK (προπονητής ΔΙΓΓΕΛΙΔΗΣ Α.) Αρχική ενδεκάδα : ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΥΡΑΝΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΤΣΕΒΑΣ, ΠΑΛΗΔΡΟΥΤΑΣ, ΓΡΟΝΤΗΣ, ΚΟΖΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΙΜΠΑΣ
Αναπληρωματικοί : ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΡΔΕΛΑΚΗΣ, ΔΩΝΗΣ, ΧΑΪΤΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, 5-3-2)
Αρχική ενδεκάδα : ΑΝΤΖΟΥΛΙΔΗΣ , ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ, ΛΑΜΠΟΣ , ΖΑΝΙΑΣ , ΓΑΡΟΥΝΙΑΤΗΣ , ΓΚΟΦΑΣ , ΠΑΝΑΓΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ , ΜΠΟΤΗΣ , ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ
Αναπληρωματικοί : ΦΛΩΡΟΣ , ΦΛΩΡΟΣ Α. , ΚΑΡΛΟΤΤΙ , ΣΓΟΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ , ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι παίκτες της ΣΑΝΤΑ δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα και η απόδοσή τους ήταν κατώτερη του αναμενόμενου. Η ΑΕΚ άξιζε την νίκη , παρότι στο α’ εικοσάλεπτο , και όσο υπήρχαν δυνάμεις , η ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ προσπάθησε , πίεσε και δημιούργησε κάποιες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο α’ δεκαπεντάλεπτο ο προπονητής της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ είχε κάνει τις δύο πρώτες αλλαγές του , καθώς ο ένας στόπερ της ΑΓΙΑΣ αλλά και ο Πανάγου αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Στο διάστημα του α’ μέρους η SANTA προσπάθησε ανασταλτικά να περιορίσει τους αντιπάλους και τα κατάφερε σχετικά καλά . Η ΑΕΚ δημιούργησε κάποιες φάσεις από τις πτέρυγες αλλά και από τον κεντρικό άξονα. Μάλιστα ευτύχησε σε δύο μακρινά σουτ - από τον κεντρικό άξονα - να πετύχει δύο γκολ .Και στις δύο περιπτώσεις ο Ανζουλίδης έπεσε σωστά στις γωνίες του αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει .
Στον επιθετικό τομέα η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προσπάθησε κυρίως με τον Ανδριόπουλο , να ελέγξει το χώρο του κέντρου και να περάσει την μπάλα στους δύο επιθετικούς. Σε κάποιες περιπτώσεις κατάφερε να μπει περιοχή , κέρδισε κάποια κόρνερ αλλά δεν δημιούργησε τις κλασικές ευκαιρίες , με τους Μπότη και Μπιθημήτρη ουσιαστικά να είναι εκτός παιχνιδιού.

Στην επανάληψη τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο καθώς οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους παίκτες της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ . Οι γραμμές δεν είχαν επικοινωνία μεταξύ τους , η κατοχή της μπάλας πέρασε στους αντιπάλους και οι παίκτες αρκέστηκαν σε αμυντικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μπάλες στο χώρο του κέντρου δημιουργούσε εύκολες επιθέσεις – κυρίως από δεξιά – προς την εστία του Σγούρου (αντικατέστησε από την αρχή του β’ ημιχρόνου τον Αντζουλίδη ). Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν να πετύχει ακόμα 4 γκολ στην επανάληψη και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 6-0. Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σε όλο το β’ ημίχρονο δημιούργησε μόνο μια ευκαιρία.

Διακρίθηκε ο Λάμπος που είχε αρκετές σωστές αμυντικές ενέργειες (σωστή αμυντική τοποθέτηση και γρήγορη αντίδραση) , ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στην επανάληψη , παρότι στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ βγήκε επιθετικά πολλές φορές από την δεξιά πλευρά . Προσπάθησαν οι Καλαβρυτινός , Ζανιάς , Γαρουνιάτης και Μιχαηλίδης , αλλά έκαναν αρκετά λάθη στις αμυντικές τοποθετήσεις τους και στις μεταβιβάσεις τους. Ο Γκόφας παρότι προσπάθησε δεν ήταν ουσιαστικός , μακριά από τον καλό εαυτό του , με λάθη στην άμυνα (κακές τοποθετήσεις) και σκληρός σε κάποιες περιπτώσεις , χωρίς λόγο. Ο Πανάγου δεν μπορεί να κριθεί καθώς αγωνίστηκε ελάχιστα. Ο Ανδριόπουλος προσπάθησε να κρατήσει μπάλα, έδωσε μονομαχίες αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπάλες στην επίθεση . Φάνηκε απελπιστικά μόνος στο χώρο του κέντρου και κουρασμένος στο β’ ημίχρονο. Ο Αντζουλίδης θα μπορούσε στα δύο γκολ να είναι καλύτερα προετοιμασμένος , στα αρνητικά του ότι δεν καθοδηγεί αμυντικά την ομάδα. Ο Μπότης πήρε ελάχιστες προσπάθειες , δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του και δεν βοήθησε αμυντικά. Χωρίς ουσιαστικές ενέργειες και ο Μπιθημήτρης -αποτέλεσε με τον Μπότη το επιθετικό δίδυμο- κάνοντας και αυτός (όπως οι περισσότεροι) ένα μέτριο παιχνίδι. Ο Σγούρος μπορούμε να πούμε ότι δεν ευθύνεται στα περισσότερα γκολ , πρέπει να προσπαθήσει όμως περισσότερο .

Φάνηκε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι . Με καλύτερη φυσική κατάσταση αλλά κυρίως καλύτεροι από πλευράς ατομικής τεχνικής και ομαδικής τακτικής.
Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί γονείς των ποδοσφαιριστών μας , ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών κος Ανδριόπουλος Κώστας και οι Γενικοί Αρχηγοί κκ Σερκεδάκης Τέλης και Γιαννόγλου Γιάννης.

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας : Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Α.Ο.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti egine re paidia perierga pragmata eginan ekei..mono i kourasi fteei??

SANTA ACADEMY είπε...

Στον ανώνυμο φίλο που αναφέρετε στην κούραση , θα έλεγα ότι σαφώς αναφερόμαστε στην φυσική κατάσταση των παικτών μας σε σχέση με τους παίκτες της ΑΕΚ . Η ποσότητα των προπονήσεων αλλά και η ποιότητα - ποικιλία της προπόνησης παίζουν σημαντικό ρόλο. Σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας η φυσική κατάσταση για μια ήττα και για μια μέτρια εμφάνιση. Μεγάλο ρόλο στις ηλικίες αυτές παίζει , το πόσα χρόνια τα παιδιά αγωνίζονται μαζί , πόσα χρόνια δουλεύουν με τον ίδιο προπονητή , από ποιά ηλικία αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν 'οργανωμένο' ποδόσφαιρο και πολλά ακόμα ....Να θυμίσω επίσης ότι οι παίκτες της ΑΕΚ αποτελούν 'φιλτραρισμένες' επιλογές από μεγάλο αριθμό παικτών. Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεστε λέγοντας ότι έγιναν περίεργα πράγματα εκεί...
Πάντως είναι σίγουρο ότι μέσα από την συστηματική δουλειά και την επιμονή θα έρθουν και τα αποτελέσματα.