Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Παμπαίδες , ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 4-0


Κυριακή 22/2/2009 , ώρα 11:00 , γήπεδο Μελισσίων

Η ομάδα παμπαίδων του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας την ομάδα των Μελισσίων , λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΣΑ ( οι αγώνες αρχίζουν στις 7/3/2009).

Η φωτογραφία είναι από το συγκεκριμένο παιχνίδι στα Μελίσσια.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 4-0 (ημίχρονο 2-0).

Η σύνθεση της ομάδας μας:
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής ΚΕΧΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, 4-4-2)

Αρχική ενδεκάδα : ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Φίλιππος, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Κώστας, ΚΟΤΣΩΝΗΣ Νίκος, ΟΥΡΑΝΟΣ Βασίλης, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Αποστόλης, ΔΙΩΧΝΟΣ Γιώργος, ΜΠΡΙΟΛΑΣ Κώστας, ΣΤΑΣΙΝΟΥΛΙΑΣ Δημήτρης, ΚΟΥΡΟΣ Αλέξανδρος, ΚΡΙΣΤΑΝΙ Βαγγέλης , ΜΠΑΡΔΙ Φιόρι.

Αναπληρωματικοί : ΖΙΝΑΪ Ντένις, ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, ΜΠΡΙΟΛΑΣ Πέτρος, ΡΑΓΙΑΣ Γιάννης

Ο Βαγγέλης Κεχρής ξεκίνησε με 4-4-2 , τον Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Παπαθανάση, αριστερό μπακ τον Κοτσώνη, και δύο κεντρικούς αμυντικούς τον Ουρανό και τον Παπαδάκη. Στα χαφ παρέταξε αριστερά τον Κούρο , δεξιά τον Διώχνο και στον κεντρικό άξονα τους Μπριόλα Κώστα και Στασινούλια. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κριστάνι με τον Μπάρδι Φιόρι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι αναπληρωματικοί.

Περιγραφή αγώνα : Η ομάδα μας έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά ότι έχει αρκετές αδυναμίες . Σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο , οι παίκτες μας δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους πιο ‘έτοιμους’ παίκτες των Μελισσίων. Το μεγάλο γήπεδο δεν βοήθησε τους ‘μικρούς’ μας να δείξουν κάποιες από τις αρετές τους καθώς η ομάδα ουσιαστικά ‘χτίζεται’ φέτος και έχει ελάχιστα παιχνίδια σε γήπεδα 11χ11 .

Τα Μελίσσια ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο πρώτο 15 λεπτό μάλιστα είχαν ένα οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ (υπήρξαν και διαμαρτυρίες στον διαιτητή της συνάντησης ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή τέρματος) . Στα επόμενα λεπτά και μετά από πίεση στην εστία της Αγίας Παρασκευής κατάφεραν με δύο φάσεις ‘καρμπόν’ θα λέγαμε, να πετύχουν δύο γκολ.
Το πρώτο μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά και καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και το δεύτερο πάλι από κόρνερ (από αριστερά) και κεφαλιά στην ανυπεράσπιστη εστία (από το δεύτερο δοκάρι). Και στις δύο περιπτώσεις οι επιθετικοί σκόραραν ανενόχλητοι , χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τους αμυντικούς της Αγίας Παρασκευής. Ο Αναστασόπουλος ήταν εκτός φάσης και στα δύο γκολ (λόγο απειρίας δεν είχε την σωστή τοποθέτηση) και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το ημίχρονο έκλεισε με 2-0 υπέρ των Μελισσίων που είχαν την κατοχή της μπάλας , καλύτερη κυκλοφορία και επικοινωνία μεταξύ των γραμμών τους και πιο πολλές επισκέψεις στην εστία της Αγίας Παρασκευής. Από την άλλη πλευρά η SANTA δεν απείλησε ουσιαστικά , ήταν ακίνδυνη επιθετικά και οι ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών δεν ήταν αρκετές για να επιτύχουν κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν περίπου η ίδια , τα Μελίσσια να έχουν καλύτερη κυκλοφορία , να παίζουν εύκολα το 1-2 , να εκμεταλλεύονται όλο το πλάτος του γηπέδου , να κερδίζουν την μπάλα στις προσωπικές μονομαχίες και να δημιουργούν πολλές φάσεις από δεξιά.

Η Αγία Παρασκευή ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο , ανέβηκε πιο ψηλά και ‘πάτησε’ περιοχή αρκετές φορές , κυρίως με τον Κούρο , αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Με την πάροδο του χρόνου οι ‘μικροί’ της SANTA έδειξαν σημάδια κόπωσης και οι αντίπαλοι προς το τέλος κυριάρχησαν , με αποτέλεσμα να επιτύχουν άλλα δύο γκολ . Το 3-0 έγινε με χτύπημα πέναλτι (αμυντικός απέκρουσε με το χέρι σουτ επιθετικού των Μελισσίων ) και το 4-0 με σουτ πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή σε μια αντεπίθεση από τον κεντρικό άξονα που βρήκε τους αμυντικούς ανέτοιμους να αντιδράσουν στην 'κόντρα' επίθεση.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, τα Μελίσσια είχαν πιο οργανωμένη ομάδα , οι παίκτες είχαν σωστές επιλογές στις μεταβιβάσεις , κίνηση στο χώρο , ‘έβγαιναν’ πρώτοι στην διεκδίκηση της μπάλας , είχαν σωστές τοποθετήσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά . Η Αγία Παρασκευή έδειξε ότι θέλει ‘πολύ δουλειά’ , τόσο σε ατομικό ,όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Οι παίκτες προσπάθησαν ιδιαίτερα αλλά οι αδυναμίες ήταν εμφανείς σε σχέση με τους αντιπάλους.

Μας άρεσε η τεχνική του Κούρου , αλλά θα πρέπει να γίνει πιο ομαδικός σε κάποιες περιπτώσεις . Με καλά στοιχεία οι Διώχνος και Μπάρδι Φιόρι.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Γιάννη Γιαννόγλου ο οποίος ‘σφύριξε’ το φιλικό ματς!!

Στις 28 και 29/2/2009 δεν θα διεξαχθούν επίσημοι αγώνες λόγο του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: