Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

JUNIORS 2 , ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Το προγραμματισμένο παιχνίδι του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με την ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ δεν πραγματοποιήθηκε τελικά καθώς δεν κατάφεραμε να συμπληρώσουμε ομάδα !!!

Μας προβλημάτισε ιδιαίτερα η εικόνα που αντικρίσαμε την Κυριακή το πρωί , με μόνο τρεις ποδοσφαιριστές μας , τους γονείς τους και τον προπονητή στο γήπεδο.

Νιώσαμε άβολα όταν οι παίκτες της Αλσούπολης ήταν δεκατέσσερις (14) και ήρθαν από πιο μακρινή απόσταση στην Παλλήνη και εμείς δεν καταφέραμε να συμπληρώσουμε ομάδα.......

Νιώσαμε άσχημα δεχόμενοι τα παράπονα από τους 'μικρούς' και τους γονείς τους , που ήρθαν και χάλασαν το Κυριακάτικο πρωϊνό τους .....

Κάτι δεν πήγε καλά στην οργάνωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ αυτή την Κυριακή και την ευθύνη την έχουμε όλοι μαζί. Διοίκηση , προπονητής , παίκτες και γονείς !!

Ας προσπαθήσουμε αυτή την εβδομάδα , που ήδη ξεκίνησε, να καταλάβουμε γιατί δεν δώσαμε το παρόν στο παιχνίδι αυτό , να βρούμε το πιθανό πρόβλημα και να το συζητήσουμε . Πιστεύουμε ότι η εικόνα που παρουσιάσαμε ως αθλητικό σωματείο με ιστορία δεν μας τιμά ιδιαίτερα και κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να επαναληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: