Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Παίδες , ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1


Σάββατο 21/2/2009 , ώρα 11:45 , γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου

Η ομάδα παίδων του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , αντιμετώπισε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 ( Αθηνών).

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν :

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 1-1 (ημίχρονο 1-1)
Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (εκπρόσωπος ΚΑΡΚΟΣΙΑΔΗΣ Λ.)
Αρχική ενδεκάδα : ΓΚΙΜΟΥΣΗΣ Α., ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ Λ., ΜΠΕΝΤΑΣ Ε., ΣΙΓΑΛΑΣ Ι., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ., ΔΙΠΛΑΣ Ι., ΜΑΓΓΙΝΑΣ Θ., ΝΤΟΥΝΗΣ Η., ΓΚΑΓΚΑΣ Α., ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ Λ., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

Αναπληρωματικοί : ΥΦΑΝΤΗΣ Κ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (προπονητής ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, 5-3-2)

Αρχική ενδεκάδα : ΣΓΟΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΛΑΜΠΟΣ, ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΓΑΡΟΥΝΙΑΤΗΣ, ΓΚΟΦΑΣ, ΖΑΝΙΑΣ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΤΗΣ , ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ

Αναπληρωματικοί : ΦΛΩΡΟΣ Β., ΦΛΩΡΟΣ Α., ΠΑΝΑΓΟΥ, ΑΝΤΖΟΥΛΙΔΗΣ (δηλώθηκε αλλά είχε ίωση και δεν αγωνίστηκε) , ΚΑΡΛΟΤΤΙ

Αλλαγές : στο 20’ Πανάγου αντί Τσιούγκος, στο 47’ Καρλόττι αντί Πανάγου, στο 55’ Φλώρος Βασίλης αντί Λάμπου.

Σκόρερς : το 0-1 για την Αγία Παρασκευή ο Μπότης με πλασέ στο 22’ και το 1-1 για τον Απόλλωνα ο Γκάγκας με κεφαλιά στο 35’.

Ο Νίκος Λεβαντίνος ξεκίνησε με 5-3-2 , τον Σγουρό κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Λάμπο, αριστερό μπακ-χαφ τον Μπιθημήτρη, δύο στόπερ τον Γκόφα με τον Μιχαηλίδη και ελεύθερο πίσω τους τον Γαρουνιάτη. Στα χαφ παρέταξε αριστερά τον Καλαβρυτινό , δεξιά τον Ζανιά και στον κεντρικό άξονα τον Ανδριόπουλο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπότης με τον Τσιούγκο (αρχηγός) λίγο πίσω του και από αριστερά.

Στα πρώτα λεπτά ανέθεσε στον Καλαβρυτινό να παίξει man to man σε όλο το γήπεδο τον Μιχάλαρη (10) του Απόλλωνα καθώς αυτός έπαιζε ελεύθερος και έφτιαχνε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Ο Καλαβρυτινός σε αυτόν τον ‘άχαρο’ ρόλο μπορούμε να πούμε ότι τα πήγε πολύ καλά καθώς ο Μιχάλαρης δεν μπόρεσε να ‘κάνει’ παιχνίδι και ο Απόλλωνας ήταν ακίνδυνος επιθετικά.
Παράλληλα ο Λάμπος πέρασε αριστερά και ο Μπιθημήτρης δεξιά. Με την είσοδο του ο Πανάγου πέρασε αριστερό χαφ.
Στην επανάληψη ο προπονητής της SANTA μετέφερε τον Γκόφα από στόπερ στα χαφ και οι Φλώρος Β. και Μιχαηλίδης κάλυπταν τους δύο επιθετικούς με τον Γαρουνιάτη ουσιαστικά σε θέση ‘λίμπερο’. Προς το τέλος του αγώνα ο Ανδριόπουλος πέρασε δεξί χαφ με τον Καλαβρυτινό να περνάει στον άξονα.

Περιγραφή αγώνα : Ο δυνατός αέρας αλλά και ο κακός αγωνιστικός χώρος – αλήθεια δεν έχουμε ξαναδεί ‘μπαλώματα’ σε ‘πλαστικό’ χορτάρι , ποιάς γενιάς ήταν ο τάπητας ; – δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έτσι σε ένα παιχνίδι κέντρου οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μην δεχθούν γκολ και να παίξουν με αντεπιθέσεις .
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο 15 λεπτό και μάλιστα είχε δοκάρι (οριζόντιο και άουτ) , με τον Μπέντα (3) στο 15’. Στην συνέχεια η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και ο Μπότης προσπάθησε να δημιουργήσει με ατομικές ενέργειες κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε. Αμυντικά ο Μιχαηλίδης κυρίως (διακρίθηκε για τα αμυντικά του προσόντα) αλλά και ο Γαρουνιάτης ‘καθάριζαν’ όλες τις επικίνδυνες μπάλες προς την εστία του Σγουρού. Δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα ο Πανάγου κέρδισε την μπάλα από αριστερά , έκανε κάθετη πάσα στον Μπότη , αυτός με ταχύτητα μπήκε από αριστερά στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε με επιτυχία τον Γκιμούση που πραγματοποίησε έξοδο, κάνοντας το 0-1 στο 22’. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα από τους ποδοσφαιριστές μας και τον ίδιο τον σκόρερ. Στο ίδιο λεπτό σε μια επίθεση από αριστερά ο Μιχάλαρης (10) είχε νέο δοκάρι για τον Απόλλωνα.

Η συνέχεια έδειχνε ότι θα πάμε σε ημίχρονο με σκορ 0-1 όμως στο τελευταίο λεπτό του α’ ημιχρόνου ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ από δεξιά και πλάγια στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Το φάουλ εκτελέστηκε όμορφα στο ύψος του πέναλτι και ο Γκάγκας (9) ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 1-1 ακριβώς στο 35’. Ο κος Κοταρίδας Νίκος σφύριξε την λήξη με την σέντρα .
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας κατάφερε – με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο – να παίξει την Αγία Παρασκευή στο μισό γήπεδο αλλά δεν δημιούργησε σε καμία περίπτωση κλασικές ευκαιρίες . Η Αγία Παρασκευή αντίθετα είχε τρεις τουλάχιστον ευκαιρίες στην αντεπίθεση για να επιτύχει κάποιο τέρμα . Στην πρώτη περίπτωση , στο 42’ λεπτό , ο Μπότης έφυγε μόνος στην ‘κόντρα’ , τρίπλαρε από δεξιά και τον Γκιμούση που έκανε έξοδο αλλά το πλασέ του από πλάγια βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα .

Στην επιστροφή της μπάλας , στο ύψος του πέναλτι , ο Πανάγου δεν κατάφερε με το απ’ ευθείας δυνατό πλασέ του , να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Απόλλωνα. Μεγάλη , διπλή , χαμένη ευκαιρία.
Στο 70’ λεπτό και σε μια επίθεση του Γκόφα από αριστερά , αφού πέρασε τρεις αμυντικούς , σέντραρε παράλληλα με την γραμμή τέρματος αλλά οι Μπότης και Καλαβρυτινός δεν είχαν καλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα η ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Στο τέλος του αγώνα ο Απόλλωνας με τον Μιχάλαρη είχε ένα σουτ δίπλα από το δοκάρι του Νιάρχου και μια κλασική ευκαιρία για γκολ στο τελευταίο λεπτό , όταν σουτ Απολλωνιστών αποκρούστηκε από αμυντικό της Αγίας Παρασκευής πάνω στην γραμμή .

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο , θα μπορούσαν βέβαια και οι δύο ομάδες να έχουν πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Χωρίς ιδιαίτερα λάθη η διαιτησία του Κοταρίδα και του βοηθού Κολλάκου.
Διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Μιχαηλίδης , Γαρουνιάτης , Μπότης και ο Καλαβρυτινός στα αμυντικά καθήκοντα του (να περιορίσει δηλαδή τον Μιχάλαρη). Οι υπόλοιποι είχαν μέτρια απόδοση , παρά το ότι προσπάθησαν οι περισσότεροι.
Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν γονείς ποδοσφαιριστών (κος Μπότης, κα Χατζή Μ.,κος Σγουρός Νιάρχος ) και οι γενικοί αρχηγοί κκ Σερκεδάκης Τέλης και Γιαννόγλου Γιάννης

Επόμενος αγώνας : ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 7/3/2009

Στις 28/2/2009 δεν θα διεξαχθούν αγώνες λόγο του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: